Burcu__0506 1palyaco ben çarşamba günü gittim alttan muayene etti ve keseyi gördüğünü filan söylemedi sadece haftaya gel dedi haftaya başka doktora gitcem şuan 5+2 yiz
1palyaco Burcu__0506 neden söylemedi ki insan bilgilendirir . Haftaya görürsünüz inşallah hatta kalp atışını da duyarsınız inşallah 🌸
1palyaco aysemor kadın doğum doktorum bakılması gereken değerleri baktı hep kan verdim yani sadece işte erken öğrendim diye ultrason ile haftaya bakarız demişti . Devlete gidiyorum doktorum çok iyi sıra almak zor oluyor .üç gün sonra gideceğim o gün için kendi kaşe basarak sıra verdi bu kağıtla gelirsin dedi . 5haftalık olmuş olacak ozaman hesaplamama göre inşallah .
Burcu__0506 Ladyss yok canım ben Hemşire arkadaşımla konuştum onun yanında çalıştığı profesör doktor da dedi Alttan muayene olmaması gerekiyor daha çok yeni çünkü diye
Melliisaa 1palyaco bende öyle suan bekliyorum beta 3051 yarın randevum var kese ve bebek görünecek mi bakalım birde kac haftalık oluyor bilmiyorum son adete göre 5 haftalık gösteriyor ama betaya göre öyle değil
Fener1608 1palyaco İnşallah ama hesaplama son adet tarihine göre yapılıyor 13 haftalık oldum bugün hastaneye gittim yine son adet tarihini sordu
merylii_ 1palyaco ben vajinal ultrasona girmedim o yüzden karın üstünden 5.hafta keseyi gördük 6.haftanın sonunda kalp atışını duyduk
1palyaco merylii_ benimde üç gün sonra randevum var 5haftalık oluyor inşallah bende ozaman keseyi görür kısa süre sonra da bebeği görür kalp atışını duyarım 🌸
merylii_ 1palyaco inşallah canım genelde 5 kese 6 bebek ve kalp atışı ya da 7 kalp atışı oluyor daha erken duyanda varmış ama üç beş kişi
Mamaegi Melliisaa sadece ilk öğrendiğimde beta değerime bakıldı kese göründükten sonra hiç baktırmadım
MrsElifg 1palyaco son adete göre 6+4 ama kese gözükmüyor beta ya bakıldı ilki 1500 beş gün sonraki 6500 çıkıyor doktor sağlıklı gebelik olmayabilir dedi adetim 18 gün gecikti ilk geciktiğinde test yaptım tek çizgi birkaç gün sonra yine yaptım silik çıktı en son bir hafta önce betanın 1500 çıktığı zamn çift çizgi çıktı acaba çok yeni olduğu için mi gözükmüyor kese ama beta 6500lerde doktorun dediğide doğru olabilir hayırlısı bakalım bu arada 14 ay önce de doğum yapmıştım
1palyaco MrsElifg inşallah en hayırlı olan olur kalbinizden geçen neyse hayırlı olanda odur inşallah 🌸
ebrugulll 4+6 haftadaki. Bugün doktora gittiğimde kese de bebekte görünmedi. Dış gebelik olabilir küçük olduğu için de olabilir dedi , ama idrar ve kan tahlili pozitif. Kafam karıştı…