merylii_ 1palyaco inşallah canım genelde 5 kese 6 bebek ve kalp atışı ya da 7 kalp atışı oluyor daha erken duyanda varmış ama üç beş kişi
1palyaco asell13 yaaa benimde üç gün sonra randevum var ve tam 5haftalık olmuş oluyor inşallah bende hem keseyi hem bebeği görürüm 🌸
Mamaegi Melliisaa sadece ilk öğrendiğimde beta değerime bakıldı kese göründükten sonra hiç baktırmadım
Seguemka Kelebekmisaliihayat aysemor evet çok doğru diyorsunuz ben 6+4,gittim tahlil verdim guatr ve enfeksiyon çıktı ona göre tedvi olyrm
aysemor Seguemka cok gecmiş olsun. Ama erken farkedilmiş ne güzel. Böyle durumlar icin tüm testleri verip gitmek en güzeli oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
1palyaco Kitapkolik660_ maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 karından mı göründü kese vajinal mi ?
Aminealeyna 1palyaco 4 te keseyi 5 te bebegi 6 da kalp atisini duydum kizimda 5 in sonlariydi keseyi gordum 6 da bebegi gorup kalp atisi dinlemistim
Mbee 5haftalıkken görünmedi haftaya tekrar bakıcak size bir sorum olucak son adet tarihime göre bugün 5+3 görünüyor son adet tarihimin başlangıcı 26 Eylül benim merak ettiğim hamilelik son adete göreya Eylül mü baz alınıyor ekim mi
1palyaco Mbee en son gördüğünüz adet tarihi baz alınır görecek olduğunuz değil . Yani en son Eylülde gördüyseniz 26Eylül e göre hesaplanır 🌸