Zumzugukodummuzzingillatirim cokkasmabeabi saçlarımı uzatayım diye heves ettim onca yıl kısacık kullandıktan sonra. Buda ilk doğumumdan sonraya denk geldi. Upuzun saçım var diye mutluydum. Taki yazdıklarını görene kadar…
hulyaca cokkasmabeabi Ayy yavruma ya kıyamam. Rabbim korumuş annesi. 🙏🏻 Aklımızda olsun dediğin gibi 🌺
cokkasmabeabi Zumzugukodummuzzingillatirim küçükse çabuk unutur ama yaa. Kızım memeyi tutardi o da ayrı işkence, bu saçımı tutsun memeden iyidir dedim amma değilmiş.
Zumzugukodummuzzingillatirim cokkasmabeabi 1.5 yaş, uyurken mememi mıncırıyor. Hayır oyun hamuru yoğurur gibi mıncık mıncık yoğurunca seni uykuya geçiren ne 🤣 cidden merak ediyorum…
Busraa-aa Oyy kuzum yerim senin parmaklarını çok şükür erken fark etmişsiniz iyi yaptın bu postu açarak bizimde aklımızda bulunsun 🥺
cokkasmabeabi Zumzugukodummuzzingillatirim onlara saçmalık de otur izle 🤣🤣🤣🤣 kızım da hep öyleydi mincira mincira birakmazdi. Eşimin de kulak memesini tutardı 😂
Jesca cokkasmabeabi çok geçmiş olsun.. bunu daha önce nette görmüştüm başka bir bebekte o gün bu gündür hep kontrol ettim ayaklarını, ellerini. çoraplarını bile uzunca bir süre ters giydirmiştim ipliklerden dolayı
12eslem_yaren cokkasmabeabi aynı şey benim eltiminde başına gelmişti onun bebeği de böyle olmuştu hatta parmağı biraz kesilmişti ektim hiç fark etmemiş ti
Nuraslanklc cokkasmabeabi ayy Allah korumuş çok geçmiş olsun bende erkek bebeklerde pipiye dolandigini duymuştum oglanda sürekli huysuzlandiginda pipisini kontrol ederdim şimdi ayak parmaklarını da kontrol etmek gerek demekki🫢
cokkasmabeabi Nuraslanklc pipiyi de hiç duymadım bak. Neyseki oğlan buyudu bide orayı kontrol edecektik 🤦🏻♀️
Aycannn06 Rabbim korumuş resmen çok geçmiş olsun🙏🏼 ilk kez duydum ben böyle bir şeyi valla çok faydalı bir post olmuş bence doğduktan sonra ben de sürekli kontrol ederim artık