momqq Oyy kurban olduğum rabbim nasıl canı yandı bakalım çok şükür daha kötüsü olmadan farketmişsin 🤦🏻♀️🥺 canımm sen bi Ayetel Kürsi felak nas oku bebişe kanımız çekti resmen o küçücük ayağı parmakları rahat olsun 🥰
cokkasmabeabi Zumzugukodummuzzingillatirim benimki de memeyi bıraktıktan sonra eşim uyuturken yapmaya başladı. Yoksa öncesinde dokunmuyordu
Zumzugukodummuzzingillatirim cokkasmabeabi eşimi uykusuzluktan ölse uyumuyor oyun arkadaşı olarak kullanıyor ben uyutmayı devraldım o yüzden kalan kısımda destek alıyorum kocamdan
__mom1 cokkasmabeabi ayyy çok geçmiş olsun 😔😔😔 ben bunu daha önce duymuştum çorap ipini. Evhaö yapıyorum devamlı ayaklarına bakmak istiyorum ama hiç sevmiyor çorabını çıkarmayı ağlıyor bakamıyorum ben de canı yansa ağlar diye kendimi teselli ediyorum 😔
Melike_02 cokkasmabeabi ay yavrum benim ayaklarını yerim senin canı nasıl acımıştır kıyamam. Bana da ders olsun çorabın ipini duymuştum ama saçı falan ilk defa duydum dikkatli olurum bebişim doğduğunda ❤️ Sizde erkenden farketmişsiniz çok geçmiş olsun
cokkasmabeabi Melike_02 teşekkür ederim 🌺 ben de benim gibi bilmeyenler için actim postu. Minnacıklar dikkat etmek lazım 🥺