anneeoluyoruumm Asyaegemenmom yaaaaa gerçekten miiii elim ayağım titriyor Allah razı olsun 🥺🥺🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭🤍🤍🤍
anneeoluyoruumm Deli_hatun_7 yaaaa kuzuummmm inşAllah öyledirrrrr çok sağol çokkkk teşekkür ederim dualarını eksik etme nolursunnnn Allah binlerce kez razı olsun🥺🥺🥺😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤍🤍🤍🤍
Deli_hatun_7 anneeoluyoruumm her zaman dualarımdasınız bende burda bir çok dua aldım suan 9+6 yız rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gülüm soracağın sorular olursa yardımcı olurum aşkım❤️🥰😍👼
anneeoluyoruumm Deli_hatun_7 rabbim sağlıkla mutlulukla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah çok teşekkür ederim güzel anne🤍🥺 güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun inşAllah 🙏🏻🙏🏻🥺🥺🤍🤍
elifmert52 Bende bugün birebir aynısını yaiadım sonra erken gebelik testi yaptım onda çok net çıktı ve kan testi de yaptırdım hemen oda pozitif çıktı . Umarım sende çok güzel haberler alırsın tez vakitte🫶🏻
anneeoluyoruumm elifmert52 ayyy amin inşAllah Allah razı olsunnn🥺🥺😭😭🙏🏻🙏🏻🤍🤍 Sizede hayırlı olsun inşAllah rabbim sağlıkla huzurla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🙏🏻🥺
anneeoluyoruumm asell13 10 dakikada çıktı ve o yüzden bu denli heyecanlıyım çok şaşkınımmmm🥺 Planlıydı fakat beklemiyordum🤍🙏🏻🥺
anneeoluyoruumm Glcn-61 ayyy amin inşAllah Allah razı olsun sizde sağlıkla mutlulukla vaktinde kucağınıza almanız dileğiyle inşAllah 🥺🤍🙏🏻
anneeoluyoruumm Zeyba aile hekiminden baktırdım doktorum hem hemogram hemde beta HcG baktırdı hemogram çıktı fakat beta HcG henüz çıkmadı🙏🏻🥺
anneeoluyoruumm Adensu_ yok canım daha çıkmadı aile hekimlerinden ertesi gün çıkıyormuş yani bugün çıkması lazım fakat henüz çıkmadı bekliyorum🥺🙏🏻