anneeoluyoruumm Adensu_ yok canım daha çıkmadı aile hekimlerinden ertesi gün çıkıyormuş yani bugün çıkması lazım fakat henüz çıkmadı bekliyorum🥺🙏🏻
tugce_061 anneeoluyoruumm benimde ilk testim böyleydi bir gün sonra sabah ilk idrarla yaptım tam belirgindi insAllah vardır canım🙏
anneeoluyoruumm tugce_061 inşAllah vardır inşAllah Allah razı olsun sizde sağlıkla mutlulukla vaktinde kucağınıza alırsınız inşAllah 🥺🤍🙏🏻
anneeoluyoruumm Zeyba tamam canım sonuçlar çıkar çıkmaz ilk buraya koşacağım🥺🙏🏻🤍 Burada benimle birlikte heyecanıma ortak olan yüreği güzel annelerime çok teşekkür ediyorum rabbim kucağınızı hiç bir zaman boş bırakmasın🤍🙏🏻🥺🥺
anneeoluyoruumm asell13 10 dakikada çıktı ve o yüzden bu denli heyecanlıyım çok şaşkınımmmm🥺 Planlıydı fakat beklemiyordum🤍🙏🏻🥺
anneeoluyoruumm Glcn-61 ayyy amin inşAllah Allah razı olsun sizde sağlıkla mutlulukla vaktinde kucağınıza almanız dileğiyle inşAllah 🥺🤍🙏🏻
AsELinAnneSi__ anneeoluyoruumm Bizde bu şekil ogrenmistik minigimizi beta dusuk bir değer çıkmıştı ama yükseliş onemli neler dendi ama şuan doğum bekliyoruz 36+3 üz sağlıcakla hayırlı haberlerini bekliyoruz annelik hakkıyla isteyen herkese nasip olsun inşallah ☺️💕
anneeoluyoruumm AsELinAnneSi__ rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah bana da bol bol dua edin lütfen kan değerim pozitif çıksın🥺🤍🙏🏻
On-Fr-Tu anneeoluyoruumm canım e nabız dan betaya bak kendın. 5 ve üzeri hamile diye kabul edilir diye biliyorum
anneeoluyoruumm On-Fr-Tu canım verdiğimden beri zaten E-Nabızdan kontrol ediyorum yüksek değer çıkarsa direk zaten aile hekimine gitmem gerekiyor gebelik kaydı oluşturulması gerekiyormuş🥺🤍🙏🏻
Esra-dnkts Hamilesin canım benimde böyleydi sağlık ocağında kan verdim sabah e nabızdan baktım 39 du sonucum
anneeoluyoruumm Esra-dnkts ayyy ne güzel herşeyin hayırlısı olsun inşAllah rabbim hiç bir anne babanın kucağını boş bırakmasın🥺🤍🙏🏻
Deli_hatun_7 Esra-dnkts senle aynımıyız kız😂🥹 biz 00.00 dan sonra 10 haftalık olacaz inşallah yanlız şifayı kapmışız 😂 burun akıntısı heryerım ağrıyor baş ağrısı falanda var inşallah en kısa zamanda geçer 🤲🏻😂❤️🥹
anneeoluyoruumm Merve1414 beta HCG 10.3 çıkmış henüz çok minikmiş ve haftasına göre normalmiş😭😭🥺🥺🥺🤍🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
On-Fr-Tu anneeoluyoruumm o hemen bugün olacak diye şart değil ben 12 haftalık iken gidip kayıt olmuştum:)