Egemoms1303 _brcu88_ ahh canım Burcum bende bazen ismimi bulamıyorum 😂 alışmışım ötekine 😂 Bakıyorum profiline girmiyorsun zaten 🙈 bende özledim yaa canım benim 💕
_brcu88_ Egemoms1303 genelde vaktimi Zümra hanıma ayriyorum aşko 😍🥰buraya giriyorum tam yorum yapacak oluyorum ağlıyor biseyler oluyir geri cikiyorum o yüzden fazla takilmiyorum 🤭
_brcu88_ Belginylmz aşko unutmuşum kusura bakma 🥰sende en sevdiklerim arasındasin tabiki🥰burda tanıdığım bir kaç kişisiniz benim için yeriniz ayrı özel ve değerlisiniz ♥️ dostlugumuzun bakii kalması dileğiyle seviliyorsun ♥️🥰😍😍😘
Yazmelegi_ Deletedmom_116 ayy hepsi güzel ve çok kişiyle tanışmak yüz yüze konuşmak istiyorum ama hep farklı şehirler 😐😐 @Deletedmom_116 @myangelson @Sila66 @Pamuk @Zumzugukodummuzzingillatirim hem komik hem tanışmak istiyorum @-_Esra_- @mylittlebabym @cahillesohbetikestim @Belginylmz Ay daha var amaa isimleri aklıma gelmiyor ❤️❤️
myangelson Yazmelegi_ ay canım benim ya bende aynı şekilde 😍😍🧡🧡 bak listeme seni de yazacaktım unutmuşum 🥺🤧
Egemoms1303 _brcu88_ çok şükür kuzucum ya güzel gidiyoruz nerdeyse 30 haftalık olduk az zamanımız kaldi 🤭 hayırlısıyla darısı başımıza inşallah 😍
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 bitmiş bitmiş kız, sen ne süreçlerden geçtin de geldin buraya, kalan 16 hafta sana mı koyacak 😍😍😍😍