Nnanaa Zumzugukodummuzzingillatirim normal insanların 2 haftası senin 3 var o zaman desene djdjjd umay sana verdiği enerjiyi şimdi kendi kullanıyo 🤣🤣 belki oğluşun sakin bir bebe olcaktır 🤔
Deletedmom_85 Nnanaa anaam kim gelmiss. İyi kuzum çok şükür senin nasıl gidiyor nerelere kayboldun yaauv😍
Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa ilk ismi Murat. O cepte, 2.ye doğumda karar vericem herhalde 🤣🤣🤣 ben diyorum Türk koyalım Mert diyo Börü veya Kurt , kararsız kaldım Börü de güzel 😍🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa Saçmalama kız ben Murat Türk koymak istiyorum jklökko beni destekle
Gozdenur1334 myangelson yaaa balsın çok teşekkür ederim , sen de benim için enn’ler arasındasın 🫶🏻 🤍😘😘
Deletedmom_85 myangelson canimmm. Bende çok tanışmak isterdim bir kahve fena olmazdiiii. Uzaktan kalbisinin gönlünün güzel olduğuna inandığım insanlardansin💞🥹
myangelson Deletedmom_85 yaa evet ne kadar güzel olurdu 🥺 ahh o senin güzel görüşün güzel düşüncen canım benimm 😍 bende aynı şekilde düşünüyorum senin için 🦋🧡
Deletedmom_85 Zumzugukodummuzzingillatirim yaaaayicem gotunu inşallah bakalım. Bitmiş bi şey kalmamış askım
myangelson Egemoms1303 onu da çok seviyorum o benimle bütünleşti aslında ama bu profilimden de vazgeçemiyorum 🤭🤭😅😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Egemoms1303 o şaka değil, cidden kayınbabam isim kavgası olmasın kocamla diye Vatan Millet koyalım diyor. Soyadımız Sakarya, Vatan Millet Sakarya diye gezer diyor.