0107 Tugce_23 sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Ne sancısı çekiyorsunuz ki bu haftalarda, Allah yardımcınız olsun 🤲
Melissaa06 Tugce_23 25+4 üm bu süreçte ilk sancımı bu gece yaşıyorum açıkcası biraz korkuyorum sizin sancınızın sebebi nedir?
Esmaa_Nur 0107 uzun zamandır ilk defa bu kadr güzel içten bi dua aldım çok saolun Allah razı olsun 🥲 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallah bebişinizi🥰💙
0107 Esmaa_Nur amiiin inşallah 🤲 Ben insanların birbirine ettiği duanın kabulüne çok inanıyorum birde bebek konusu çok hassas bir kayıp yaşamış biri olarak derinden hissettim duygularınızı 🌹
Gizemnur17 0107 2 hafta sonra kontrolum öğrenmek istemiyorum nedense 😅 sağlıklı olması yeterli diyorum sanırım ilk çocuk olduğundan kızda dese erkekde dese farketmeyecek çünkü hepsine sevinicem 😂
Esmaa_Nur 0107 kesinlikle bende öyle düşünüyorum yabancının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş 💙 Rabbim bi daha ne bana ne size ne de evlat istiyen hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah 🤲🏻
0107 Gizemnur17 tabi ki öyle benim için de hiç fark etmez edemez yani sadece sağlıklı olması geçiyor içimden 🥰 Ama insan merak ediyor ben biran evvel o haftalarım gelsin de öğreneyim istiyorum ☺️
Zumzugukodummuzzingillatirim 0107 sizinde umarım 🩷🩷🩷 dahada istemiyorum zaten olmayanlar anne olsun 🤣
0107 Gizemnur17 maşallah size o zaman ☺️ ben aşırı sabırsız biriyim 😀 Şuan günü güne zor atıyorum o derece 😀
Sksjsux355-- 0107 sayılı gün çabuk geçer evet bazen stresi var fakat güzel zamanları da var Rabbim size de hayırlı ve güzel bi gebelik geçirmeyi nasip etsin