Aycan1 0107 38 haftalık olduk şükür 3 cü oğlumu alcam kucagıma Allah nasip ederse büyüğü 4 yasında küçüğü 2 yasında cok zor 😑
0107 Aycan1 olsun zor olsa da başaracağınıza inanın 🌹 Kadınlar gerçekten çok güçlü varlıklar. Rabbim sağlıkla doğurmanızı nasip etsin🤲
e_blue_sky_a 0107 12den sonra hızlı geçiyor. Riskli görmüyor ise doktorlar ayda bir gidiliyor ya da 3haftada bir gitmeyi tercih edenler var.
0107 e_blue_sky_a bana 1 ay sonra gelsen yeterli olur dedi ama nasıl sabredeceğim 🤷🏼♀️ 1 haftası geçti çok şükür. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek Rabbim sağlıkla güzellikle tamamına erdirsin inşallah
glbyzgkhn 0107 şuan 34+1 olduk Zaman çok hızlı geçti gitti şuan sayılı günler var kavusmamiza her anin tadini cikartin🤩
Merve_1234 0107 merhabalar 30 haftamdan ve gece yemek yemek için kalkan ve uyuyamayanlara selam olsun
0107 Merve_1234 gece uyanıyorum sık sık ama WC için yemek yemeye kalkacağım günler de olacak mı 😀 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
0107 Tugce_23 Neden erken doğum riskiniz var acaba İnşallah sağlıkla sıhhatle vaktinde doğar bebeğiniz 🤲
Tugce_23 @"0107 şöyle söylim bebek çok sertleşiyordu ve kasıklarımda ve vajinamda ağrı vardı hastaneye gittim 2 cm açıklığım olmuştu niye oldu bende anlamadım yani
Esmaa_Nur 0107 kesinlikle bende öyle düşünüyorum yabancının ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş 💙 Rabbim bi daha ne bana ne size ne de evlat istiyen hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah 🤲🏻
Gamzeramo 0107 merhaba canım 22 haftaligiz bizde ilk gebeliğim oglusum olucak Rabb’im nasip ederse insallah bende 30 lu haftalari gormek istiyorum 😂😂
0107 Gamzeramo inşallah ya hepimize sağlıkla son haftaları görmeyi sonra da kolaylıkla doğurmayı nasip etsin 🤲🥰