0107 Merhaba, 8+6 ya girmiş buluyorum çok şükür. Sizler kaç haftalıksınız, kaçıncı gebeliğinizi yaşıyorsunuz ?
e_blue_sky_a 0107 bende 23+5im Bi düşük var bu ikinci gebelik. Zaman çabuk geçiyor daha dün 12ne vakit olacağım diyordum
0107 Ezgi2301 Amiiin inşallah son haftalarımızı da görelim sağlıkla :) Burada 20-30 haftalık hamileleri görünce hep diyorum Allahım o günleri göster bana da 🤲
0107 Merve171214 @Sksjsux355-- Kaderss Maşallah Rabbim sağlıkla doğurmanızı nasip etsin inşallah🤲 Ya bu ilk haftalar zaman hiç geçmiyor ne yapacağız biz🙃 6 ay önce düşük yapmıştım ilk gebelik de sayılmıyor tam olarak ama bu sefer sağlıkla gelir inşallah 🤲
0107 e_blue_sky_a benimde bir düşüğüm var, ne güzel yolu yarılamışsınız ama bana zaman hiç geçmiyor sanki 😑 Birde ne kadar sıklıkla muayene olmalıyım sizce ?
0107 caglayaman Herşey yolunda ise bel ağrısını da nazarlık olarak kabul edin 🌹 Sağlıkla gelsin bebeğiniz ve bel ağrınız da hafiflesin inşallah 🤲
Sksjsux355-- 0107 sayılı gün çabuk geçer evet bazen stresi var fakat güzel zamanları da var Rabbim size de hayırlı ve güzel bi gebelik geçirmeyi nasip etsin
e_blue_sky_a 0107 12den sonra hızlı geçiyor. Riskli görmüyor ise doktorlar ayda bir gidiliyor ya da 3haftada bir gitmeyi tercih edenler var.
0107 caglayaman geçen hafta muayene oldum herşey yolundaydı inşallah böyle devam eder. Endişelerim var biraz hem önceki kaybımdan dolayı hemde çift rahimliyim bunlar beni biraz geriyor ister istemez
Esmaa_Nur 0107 37+4ilk değil ama ilk çocuğumu kucağıma alıcam Allah nasip ederse🥰 bundan önce 5 düşüğüm olmuştu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🥰🤲🏻
0107 Esmaa_Nur Rabbim size öyle bir evlat versin ki kayıplarınızın mükafatı olduğunu düşünün ömür boyu 🌹 Sağlıkla doğurun inşallah 🤲
Esmaa_Nur 0107 uzun zamandır ilk defa bu kadr güzel içten bi dua aldım çok saolun Allah razı olsun 🥲 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallah bebişinizi🥰💙