Mmnj Gulcankrty_20 çamaşır tozu lavantalı tercih etim civilden aldım şampuan abisine 4 . 5 sene dalin kullandım kızımda da onu kullancan ortak kullanırlar krem olarak şuan hiç tercihim yok arastrmadım bakcaz baklm 😇
-Sibeluludas- Siveno şampuan ve deterjan olarakda sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı almıyorum çünkü alerjikmis onermiyorlar
pamuk34_ Gulcankrty_20 canım instagramda mühendisin oğlu adlı bir sayfa var ve tüm onaylı ürünleri paylaşıyor tüm içeriğini inceliyor ve onaylı yani bebeğe zarar vermeyen tüm ürünleri listeliyor o yüzden ordan bakıp alabilirsiniz bir sürü ürün var bende o sayfayı takip ediyorum ona göre alıyorum
MommyLeyla Gulcankrty_20 Bende dün akşamdan beri kendimce araştırıyordum başlığı görünce çook mutlu oldum 😄💙 şampuan olarak Eyüp Sabri Tuncer markasını görmüştüm çok temiz içerikli ve yeni doğan için ama emin olamadım kullanan oldu mu hiç ??
Kelebekmisaliihayat tunasmom siveno almayı düşünüyorum ama lekeyi çıkarmadığı söyleniyor. Leke çıkarıcı olarak öncesinde hangi ürünü kullanmalıyım? Tavsiye verir misiniz
Arzu343434 Kızlar bende egzama var hassas ciltliyim yani. Bebeğim de dikkat etmem lazım aslında. ben bilmeden arkadaşımla gidip dalin aldırmıştı bana. Şimdi onu kullanayım mı başka mı alayım
Gulcankrty_20 Arzu343434 dalinin içeriğinden emin değilim güvenilir gelmedi daha organik doğal kimyasal içermeyen ürünlere bakıyorum
Busekose Gulcankrty_20 bakim setini komple mustela aldım deterjanı green clean almayı düşünüyorum siveno kirleri pek çıkartmıyor diye duymuştum burda veya kitikatein deterjanindan alabilirsiniz arkadaşım kullanıyor çok memnundu
TugcEsila Minigiim-vebenn52 benm kızımda bebekken herseyini Dalin almıştım ama Dalin alerji yapmisti hastaneye götürdüğümzde doktor bu kremi tavsiye etmişti hem yetişkinlerde hem de çocuklarda kullanılabiliyor içeriğinde zararli bi madde olsa zaten bebeğe kullanılmazdı diye düşünüyorum kullanmıştım faydasinida gormstum bı araştırın yinede isterseniz :)
Alexab Gulcankrty_20 sampuan, pisik kremi, nemlendirici weleda baby aldim organik icerik. Deterjan e bebek , leke cikarici toz e bebek, yumusatici uni baby aldim.
emt Gulcankrty_20 mustela içeriği temiz değil maalesef . Şampuan losyon ecowell deterjan siveno pişik kremi araştırıyorum hala