anapanda12 Gulcankrty_20 suyla seyreltip öyle kullanıyorum kızım için kendim olduğu gibi kullanıyorum saçıma iyi gelen tek şampuan o 🥲
Gulcankrty_20 Merve171214 bende almaya baslicavim Kasım indirimiyle siveno ve mustela ile başlıcam almaya
Merve171214 Gulcankrty_20 Bende stoklayacağım daha 2 yalında bir oğlum var ona da hala siveno incia kullanıyorum bolca almam lazım
gonulelvin Gulcankrty_20 evet Dalin kullandım ama ilk aylar memnun kalmadım Sebamed kullandım sonra daline gectim
Minikperi Gulcankrty_20 şampuan Uni baby kullanıyorum. Deterjan da sabun tozu alıyoruz ya Roxy ya da Dalan. 4 yıldır böyle 🌸
alparslangur Gulcankrty_20 Deterjan unı baby yenidoğan, yumuşatıcı unı baby, Şampuan ve pişik kremini de mustela tercih ettim.
poncikkk alparslangur merhaba peki mustelanın bebek yağı hakkında fikriniz nedir şampuan ve pişik kremini aldım ama yağ da kararsız kaldım
Gulcankrty_20 Daha bebeğimin kıyafetlerini yikamadim birde elde de mi yikamaliyim ilk kıyafetlerini makinede kalan detarjan kokusu siner mi bebeğin kıyafetine emin olamadim ya
Esraabbaa Gulcankrty_20 şampuan olarak mustela aldım. Deterjan olarakta siveno aldım içerikleri temiz olduğu için