ElayAysen Gulcankrty_20 Sampuan Sebamed Aldim. Sabun da SebaMed. Mustela da iyi lakin Azerbaycandan alıyorum diye Trendyolda orjinal sayfasini bulamadim. Sebamedin var ama ondan ordan aldim. Deterjan Uni Baby. Lakin deterjan kusmuk gibi kokuyor :D yikayinca degilde kendisi.
Blackatlas Benim evimden dalin eksik olmaz ama sadece temizlik için, camları, duşakabinleri, mobilyaları pırıl pırıl yapıyor fakat cok kimyasal var asla bebeğime kullanmam
Gulcankrty_20 Blackatlas evet temizlikte bende öneririm 😅 ama bebeğe yazık ya o güzelim cilde Dalin kullanmam
-Sibeluludas- Gulcankrty_20 en mantıklısı sağlıkla büyüsunler inşallah insan kendi olunca önemsemiyor da bebek olunca tedirgin oluyo
pamuk34_ Gulcankrty_20 bakın canım çünkü çok iyi bir birey herşeyi araştırıyor içindeki maddeleri falan ve araştırıp onayladığı bir sürü ürün var ben onlara bakarak alıyorum hikayesinde paylaşmış öne çıkanlarında var
Gulcankrty_20 Arzu343434 dalinin içeriğinden emin değilim güvenilir gelmedi daha organik doğal kimyasal içermeyen ürünlere bakıyorum
esinyk Gulcankrty_20 bence dalin kesinlikle alınmamalı henüz bebeğim yok ama gebeyim kendimde kullandım. Cildim yüzüm kupkuru olup pul pul dökülmeye başladı. Gözümü de yakıyor .
esinyk Gulcankrty_20 şampuan losyon mustela aldım. Yağ olarak incia aldım. Deterjan green clean .yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum.
Sentines Şampuan Ecowell, minoris aldım. Losyon olarakta ecowell aldım pişik kremi minoris sprey ve mustela krem almştım, deterjan olarak duru granül sabun aldım. Mühendisin oğlu sayfasından tüm ürünlerin içeriklerini kontrol edebilirsiniz.