Semolinko selinasuk oğlum 3650 kilo doğduğu zaten doktorda kilolu doğacağını söylemişti oyuzden en başta 3 aylik almıştım bezide 1 numara küçük bı paket bitirip direk 2 numaraya geçmiştik
Powergirls SahraKubra hahahahahah ayy şanslısın sen yeğenim olursa bol bol kiyafet alacam ona öyle telafi edecem 😅
Alkaan5561 Powergirls yenidoğan 4 takım var gerisi 0 3 3 6 Benim oğlum biraz yapiliymis doktorum başından beri öyle söyledi o yüzden büyük aldım.heleki tulumları 3 6 dan basliyor
Drnzgn selinasuk aslında yeni dogan da çok lazım oluyor ama çok kısa bi süre giyiyor lar yoksa bebek kusuyor veya altına yaptığında flan üzeri kirlene biliyor çok ta alınmamalı az da alınmamalı 4 aylıkken flan 6 ayın kiyafetini giydirirsin canım rahat bebeğin çok minyon degilse
livasmomm selinasuk tulumlari cok küçük alma 1er kere giydi benim ilk bebegim hemen küçük geldi 01 degilde 03 ay almak en mantiklisi ilk 3 ay zaten cok cabuk geciyor temiz bakip önlük kullanirsan kusma olayinda da fazla kirlenmiyor
Sena-cy00 Kızım 5 aylık ama mamayla beslendiğinden maşallah tombik ve 1 yaş giyiniyor.. Yeni doğan çok almayın çünkü gerçekten hızlı büyüyorlar 3-4 ay çok tutun çünkü onları 2 aylıkken de giydirirsiniz bol olsun varsın kenarlardan kıvırırsınız kollarını paçasını falan..
AdakAybike selinasuk ben genelde ilk bebeğime yenidoğan almamıştım hep aldıklarım 1-3 ay 3-6 ay oldu çok da rahat ettim ikinciye gebeyim aldıklarım yine aynı şeyler zıbın vs biraz büyük aldım bilerek
Canookii selinasuk bencede al hele 1-3 ay al küçücük bebek sonuçta tamam yenidoğan çok alma diyoralr da ne giydirecegiz yeni doğduğunda kocaman kocaman kıyafet mı😂
kvsr22 Canookii Başka postlarda da en az 3 tane hastane çıkışı yenidoğan yazıyor ,kafam karıştı valla .Ben aldım valla baya sonuçta makine çalıştırması da elektrik ,su ,deterjan parayla ,aynı hesaba gelir.Dediğiniz gibi kocaman kıyafetler de giydirilmez ki
Bussraablg Ben genelde 3-6 aylık aldım hastane çıkışı 2 set aldım zıbınlarda çok kararsızım gelişi güzel almışım hep 😂
Mrvm005 selinasuk aslinda bebegin gelisimiyle alakali ne kadar guyebilecegi. 2. Bebegim olacak. Yenidogan 3 takim aldim (eltim de verecek bi kac parca yenidogan) 0 3 aylik ve 3-6 aylik aldim aralik dogumlu olacak en geç cunki. Bn buyudukce almak taraftariyim. Cunki bi bakmissiniz buyumus hic giydirememissiniz ilk bebegimde oldu cunki. Ilk kizim mesela uzun boylu normalde giymesi gerekenden hep 1 beden buyuk giydi. 3.5 yasinda suanda 4 -5 giyiyor suanda ona gore zaten alinacak zamanla acele etmemenizi oneririm sahsen
daiyslove selinasuk ben 0-3 aylık aldıklarımı fazla giydiremedim 6-9 ay aldıklarım daha iyi oldu şu an bebeğim 7 aylık 9 ay kıyafetleri küçük geliyo zar zor giydiriyorum yazık hepsi de yeni yeni bence bebeğiniz doğduğunda kilosuna boyuna bakarak almanız daha iyi olur
Kader_25 selinasuk aynen katılıyorum 0 3 ay a kadar fazla almamanı öneririm çok çabuk büyüyorlar çünkü onun yerine 6 9 veya 9 12 ay daha fazla almamda fayda var bu arada 4 aydandan sonrada 6 9 giydirebilirsin sana kalmış bir şey benimde bir kızım var 19 aylık ve şusn 12+5hamileyim
semraveogluslari Bahar03_ evet 6-9 ay al ama bence acele etme doğunca kilosuna bakarsın gelişimine bakarsın ilk 1 ayda gelişimin nasıl gıdecegı yüzde yüz öngürelibiyor yawas mi kılo alıyor hızlımı siz zaten görceksınız belki yawas alıcak kilo 3-6 ay yaza denk gelicek belki de hızlı alıcak 9-12 ay yazın gıydırceksınız beneğinizi görün gözlemleyin sonra da alırsınız 🥹💕
Alkaan5561 Bahar03_ bence öyle yapmalısın.ya da alma suanlik o aylara gelince kilosuna boyuna gelişimine göre al derim