selinasuk Ozzge31 bende 3-6 gidiyordum çoğunluk doğru yapmışım o zaman biraz da küçük alsam iyi olucak gibi ama en çok giden 3-6 genel yorumlar öyle gibi sağolun
Seydoss Benimkide kış bebeği olacak o yüzden 5 tane atlet zıbın almıştım annemde neden uzun kollu almadın dedi ona iade talebi oluşturdum sizce uzun kollu zibinmi atlet zibinmi giydirilir şubatta doğacak nasipse
SahraKubra Seydoss oğlum 21 Şubat 2021 doğumlu ben ona kışın yarım kollu zıbın giydiriyordum sweet altına zaten 40 gün battaniye falan sarılarak uyuyor çok açık durmuyor
Seydoss Arzu343434 yarim kol veya uzun kollu alsaydım dedim zaten hastane çıkışında falan var atlet zıbın iade edeceğim yarim kollu veya uzun alacağım ya
Arzu343434 Uzun kol zıbını tek mi giydiricez ,yoksa üstüne bir de uzun kol üst takım mı giydirmemiz lazım kızlar kış bebeği için . Ona göre uzun yada kısa kol zıbın alacağım
SahraKubra Arzu343434 soğuksa üst üste giydirebilirsiniz ama E bebekte kış için kalın zıbınlar da var ben onlardan almıştım oğluma üç tane Hakkari Yüksekova soğuğu için
Deletedmom_116 Arzu343434 kış bebeğine yarım kol zibin ve altına iç donu muslin tarz olanlardna veya kilotlu çorap almanızı öneririm ilk aydan sonrası için ilk ay sürekli kundakli olur zaten üşümez
SahraKubra Powergirls aynen çocuk giyim çok pahalı ya yenidoğan takımlarındaki 350 tl falan e bebekte bence pahalı 🙈
Powergirls SahraKubra lcw ve defacto malı kaliteli ama pahalilar ya outlet yerlerine bakmak lazım bide aralıkta indirim olur kesim en uzun gece vs şeyi çıkıyor ya her sene
Seydoss SahraKubra o zaman aldığım gibi direkt iade edeyim kullanamayacağı şey boş yere evde durmasın zaten atlet zibinlar hastane çıkışında falanda var
SahraKubra Powergirls benim de almam lazım küçük beyefendiye bir şeyler tamam abisinin kıyafetlerini giyecek ama şimdi çocuğun tüm fotoğraflarda giydiği abisinin eskisi olmasın psikoloji bozmayalım boş yere 😂😂😂
Deletedmom_116 selinasuk 4 buçuk aylık ve 6 9 lar tam oluyo hata rahat edemiyo ama ilk 2 aydan sonra giyer 6 aylığı biraz bol durmalı gelişimi için
Deletedmom_116 Çok markalarıyla gerek yok ya içeriği temiz ve rahat edebileceği bişey olur çünkü bir kaka tasmasinda cöp cikmiyo lekesi birde zobinlari beyaz almayın renkli alın Kaka çıkınca asla cikmiyo
Powergirls SahraKubra Hhahaha benim kız kardeşim benim kıyafetleri giymiş ona hiç alınmamış annemde sizin çocuklara da giydircem diyor 😄
Powergirls SahraKubra hahahahahah ayy şanslısın sen yeğenim olursa bol bol kiyafet alacam ona öyle telafi edecem 😅
Alkaan5561 Powergirls doğru diyorlar 35haftaligim.bitirdim kıyafet almayı aldığımda sadece bol bol zıbın ve tulum.buyudukce alicam