Baharleo1 selinasuk ben ilk bebeğimde çok hevesli oldugum için baya almıştım ama bence önce bi 5-6 takım 0-3 alıp sonrasında ihtiyaca göre alabilirsiniz benim bebeğim hiç kısmuyodu günlük değiştiriyodum üstünü ama bazı bebekler çok kusuyo haliyle günlük kıyaget değiştirme çok oluyo çıkıp alma imkanınız olmasa bile internetten siparişte artık erken geliyo çogu mağazadan o yüzden fazla alınmaması daha mantıklı çünkü yepyeni kalıyolar 2.bebegime hamileyim sadece bi takım yeni hastane çıkısı aldım fazla bebek kıyafeti almak pişmanlık olabiliyor bazen:)
kvsr22 Canookii Başka postlarda da en az 3 tane hastane çıkışı yenidoğan yazıyor ,kafam karıştı valla .Ben aldım valla baya sonuçta makine çalıştırması da elektrik ,su ,deterjan parayla ,aynı hesaba gelir.Dediğiniz gibi kocaman kıyafetler de giydirilmez ki
Ayseesr Amineesma merhaba kaçıncı bebeğiniz ve neden erken doğdu acaba özel değilse söyleyebilir misinz benimde erken doğum riskim var kuvezde yattı mi
Alkaan5561 Powergirls yenidoğan 4 takım var gerisi 0 3 3 6 Benim oğlum biraz yapiliymis doktorum başından beri öyle söyledi o yüzden büyük aldım.heleki tulumları 3 6 dan basliyor
Alkaan5561 Bahar03_ bence öyle yapmalısın.ya da alma suanlik o aylara gelince kilosuna boyuna gelişimine göre al derim
Kyr Amineesma benim bebeğimde aynı 37 de 2650 doğdu şuan bi buçuk aylığız 4.5 kg çok hızlı kilo alıyorlar şuan 0-3 aylık kıyafetler oluyor aynı zamanda zıbınlarda 3-6 aylık giydiriyorum bikaç hafta sonra 0-3 ler olmicak
Minikperi selinasuk ben her ay için eşit kıyafet aldım. Ayı bittiğinde diğer kıyafetlere geçiyordum. Tam ölçüde gitti benim bebeğim. O yüzden bence şimdilik eşit alın. sonrasında arttırırsınız gerek olursa.
e_blue_sky_a semraveogluslari benim ilk 3ayı soğuğa denk geliyor, 3ve6 ise yaza. Kız bebek de olduğu için soğuklarda 0-3, yaza 3-6 alayım diyorum. Doğru mu yapıyorum acaba. Yenidoğan, hastane çıkışları hariç veya gelen hediyeleri hariç almıyorum, Yenidoğan hemen küçük kalır diyorlar
semraveogluslari e_blue_sky_a yenidoğan az akım tabiki hızlı büyüyorlar benim şimdi kızımda 2 ocakta olucak doğumum daha erken gelmezse 38. Haftam da bende 0-1 çok az aldım ama evde daha önceki oğlumdan kalma kıyafetlere guvenıyorum belki sık üstünü değişmek zorunda kalabiliriz yaz ayı olmadığı ıcın zaten kat kat giydirmiş olucaz yani siz yinede en az yeni doğan olarak 5 takım alın hastane cıkışınız hariç 1-3 ay en az 10 olmalı takım tulum tarzı 3-6 ay da alın ama az alın mesela 2 takım alın mevsimlik gibi olsun yaza denk gelirse de akşamlar gıyer. Ekstra hedıyede gelicek yani büyük çok almayın doguncada alınır. Bu arada bebek bezi 1 bedenden 1 paket alsanız yeter 2 buçuk 5 kg arası o 2 beden den 2 paket alsanız yeterli oda 3-6 kg indirim yakaladıkça 3 te ve en cokkk 4 beden de kalıcaksınız ben iri olduğu halde oğlum 4 bedende çok kaldı. Suanda 1-2 nolu bezlerını aldım indirim buldukcada pamuklarını stokluyorum. Ben alt değişiminde hep pamuk kullandım oğlum hala bezlenıyor 25 aylık onda da pamuk tek dışarda ıslak mendil ama kızımda dışarda da pamuk kullanmak istiyorum bir çözüm bulabilirsem 💕
arslnece selinasuk yenidoğan (0-3ay bedeni) aşağı yukarı tulum ve alt üst takımlarla 10/15arası oldu genelde altları ve tulumları patiksiz tercih ettim çünkü boyları çok çabuk uzadığı için üstten olsa bile ayaklardan kasmaması için ama onun harici çoğunlukla 3 6 ay arası aldım doğum sonrası bebeğin kilo ve kullanım rahatlığına göre az gelirse ufak gelirse almak çok daha mantıklı geliyor çünkü bana
e_blue_sky_a semraveogluslari ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine sleppy bio natürel 2numara 120adet 3numara 120adet aldım. 1numara prima premium care düşünüyorum henüz almadım. Islak mendil kulkanmada ne gibi Bi sakınca var acaba, içme suyu ile yıkayıp ıslak mendil kutusuna koysak olmaz mı. Pamuğu oldum olası sevmedim
semraveogluslari selinasuk inşallah sağlıklı olsunda inanın kilolu bebek zor oluyor heleki kolikse benım kollarım pert oldu dıyebilirim 😅
semraveogluslari ececan2006 aynen benım oğlum 12 buçuk kiloydu 1 yaşında 2 yaşında 15.400 yani 3 kg almış boydan ve koldan kusa gelmese 18-24 ayda çok kaldım bende onları gıydırcem ama düdük gibi oluyorlar suanda 25 aylık 24-36 oluyor ama tam geliyo ben yınede almışken 3-4 almıyorum artık seneyede gıysın dıye çok pahalı kıyafetler zaten 😓
semraveogluslari e_blue_sky_a gerçek anlamda pişik nedir görmedim ben evet zor oluyor kullanmak ama bende bio natural aldım prima bazı arkadaşlarım aldı gerek yokmuş deyıp hepsi sleepy e geçti hatt birisi prima için tenini kabarttı vs demişti ben yeni dönem tavsıyesı olunca almadım ama büyük oğlumda Şuan 14 yaşında full prıma kullandım onun ıslak mendıllerını en iyileri onlar diye pişik hiç geçmedi sonra 8-9 aylıkken bir doktor önerisi ile molfix almıştım o bize pişik yapmadı tabi pamukla da o zaman tanıştım şimdi kız bebegım olucak daha hızlı idrar yolu enfeksiyonu kapma riskini göz önünde bulundurmak lazım genital bölgemizi su harici başka bişey sürdüğümüzde kocaman kadınlar enfeksiyon kapıyor bebeğim de bu olmasın diye hep pamuk tercıhım olucak inşallah 🥹💕
semraveogluslari Bahar03_ evet 6-9 ay al ama bence acele etme doğunca kilosuna bakarsın gelişimine bakarsın ilk 1 ayda gelişimin nasıl gıdecegı yüzde yüz öngürelibiyor yawas mi kılo alıyor hızlımı siz zaten görceksınız belki yawas alıcak kilo 3-6 ay yaza denk gelicek belki de hızlı alıcak 9-12 ay yazın gıydırceksınız beneğinizi görün gözlemleyin sonra da alırsınız 🥹💕
hsizyl selinasuk ben ilk oglumda 9-12ay cok kullandim 0-3ayi 2 hafta kullandiysam 6-9ayida cok kullanmadim zten cocugun iriligine ve kilosuna bakiyor en cok 1yas aldim bunada 🤭