A12_S07 Kiymetcetinel ben 4 den sonr yemek yememeye çalışıyorum tabi yine meyve falan yiyorum ama oluyo yinede
Ecemnm tugcesakzci bende toplanma serleşme oluyor normalmi doktor magnezyum verdi ama hâlâ devam ediyor günde 10 kere falan oluyor
tugcesakzci Ecemnm normal canım olur tabii ki olmaya devam edecek bebek toplanması sanılan şey kasılma işte yalancı kasılma doktorunuza söyleyin ilaç başlar
EceSB Haftamdayım ben de aynı ne yazık ki. Akşam yemeği sonrası özellikle eziyet. Az az yemek biraz iyi geliyor da bu hafta da iştahım açıldı sonunda onu da yapamıyorum 😅
Kiymetcetinel EceSB ah ah biz anneler serüvenimiz yeni başladı 😄 rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸💕
MorKelebek54 Kiymetcetinel umarim gecer kuzum aslinda bu yuruyus yapmadigimiz icin oluyo yani sanirim bende oyle en azindan
Ecemnm tugcesakzci söyledim magnezyum ve progesteron fitile başlati tedbir olarak ultrasona bakınca bir sorun görünmedi
tugcesakzci Ecemnm magnezyum rahatlatıyor biraz tabii ki tamamen geçirmiyor günde 1 tane sodyumu düşük sade soda da tüketin ekstra magnezyum desteği sağlıyor o da
Mnktrtamnk Bende 22+6 dayım aynısını yaşıyorum magnezyum kullanmama rağmen karnım taş gibi oluyor bazen bir yerde toplanıyor.
AleynaResul Kiymetcetinel o sertleşme hayatının bi parçası doğurana kadar ben 31+0 ım hala sabah akşam yaşıyorum ve anne karnında olmasına rağmen aşırı hareketli bi çocuğum var uyumuyor arkadaşlar 😂
MorKelebek54 Kiymetcetinel ya illa yürüyüş yapmak zorudna degilsin onemli olan hareket halinde olmaz mesela yemek yaparken bile yuruyumus yapmis oluyosun ya da temzilik yaparken de yuruyus yapmis oluyosun