Zynp_ Nalinnn14 yaaaa çok sevindimmmm gerçekten hayırlı olsun Allah’ım kucağınıza da almayı nasip etsinnn 🥰🧿
eymenim_ Zynp_ hayırlı haberler alın inşallah yarın benimde kontrol var 12+1 uyuyamıyorum en son 7 de görmüştüm
Zynp_ Azra8Engin çok sevindim Allah’ım kucağımıza almayıda nasip etsin bütün hamişlere bende keseyi 5+6 da gördüm doktorum bir hafta sonra gel bebeği görelim dedi merak ediyorum kalp atışını da görecek miyiz diye inşallah görürüz bizde 🥰
Azra8Engin Zynp_ inşallah sağlığıyla kucağınıza da alırsınız güzel haberlerinizi alırız inşallah bu süreçte stres yapma doktorum benden sadece bunu istedi duyucaz mi duyamicaz mi diye kendini yeme dua et stres yapma 🥰💐
Saadet_arslan Zynp_ inşallah duyarsın geçen hafta gitmiştim kese var ama bebek yoktu 7 haftalıktı doktor 10 gün sonra gel bebeği görelim demişti
Zynp_ 777gonul_ ayyy sevindirdiniz beni bana sabah olmaz duyarız inşallah Allah’ın izniyle 🥰 sizinde hayırlı olsun hamileliğiniz 😌
eymenim_ Zynp_ aynn 7+1 ama vajinal usg ile karından olanla keseyim göremedi görmem lazım dedi yoksa vajinal usg istememiştim oglumdada 5 haftaliktim kese var bebek yok dedi bakalım dedi yok dedim korktum ama bunda bakti