Zynp_ Merhaba 6 ve 7 haftalık hamişleer bugün biz 6+5 iz Perşembe günü yani tam 7. Hafta da kontrolümüz var kalp atışı çıkar mı dersiniz 🥰
Nalinnn14 Zynp_ bizde yarın 7 haftalık oluyoruz kalp atışı için randevumuz var heyecanla bekliyoruz inşallah duyarız 😊🙏🏻
777gonul_ Zynp_ selam canım ben 6+6 haftalık hamileyim iki gün önce 6+4 Ken gittim bebeği de kalp atışını duydum 7 haftada çok net duyacaksın inşallah
Azra8Engin Zynp_ ben 6+6da keseyi görüp kalp atışını duydum 1 hafta öncesi 5+6 kese çok küçüktü belli belirsiz 1 haftada şükür güzel haber aldık
Symnr24 Bizde 6+5 olduk cuma günü de bizim randevumuz var hayırlı haberler alırız inşallah ilk kontrolum olacak bilerek bu zmana kadar gitmedim 😇
pinargoktas59 7 haftalık olduk bugün yarın kontrolüm var kalp atışını dinlemeye gideceğiz, hem heyecanlı hem endişeliyim 🥹
Zynp_ pinargoktas59 aynen ben de sizin gibiyim çok fazla heyecan ve çok fazla endişeee rabbim kolaylıkla ve sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bize bu 9 ayı 🥰
Zynp_ 777gonul_ ayyy sevindirdiniz beni bana sabah olmaz duyarız inşallah Allah’ın izniyle 🥰 sizinde hayırlı olsun hamileliğiniz 😌
Zynp_ Azra8Engin çok sevindim Allah’ım kucağımıza almayıda nasip etsin bütün hamişlere bende keseyi 5+6 da gördüm doktorum bir hafta sonra gel bebeği görelim dedi merak ediyorum kalp atışını da görecek miyiz diye inşallah görürüz bizde 🥰
Berraseris Biz 5+5 de duyduk çok şükür ama karından ultrasonla bakılır kalp atışına doktorum vajinal usg ile bakmadı çünkü bebeğe çok radyasyon verilirmiş öyle
Zynp_ Nalinnn14 yaaaa çok sevindimmmm gerçekten hayırlı olsun Allah’ım kucağınıza da almayı nasip etsinnn 🥰🧿