Medline da doğum yapanlar deneyimlerinizi yazar mısınız?🤗🌸
Medline doğum yapanlar
Bu cumartesi yapacağım sonrasında yazarım buraya unutursam siz yazın o zaman anlatırım
Erken doğum sıkıntısıyla yattığımda ilgi alaka ebem çok çok iyiydi
Eyvahvaveyla Doktorunuz kim acaba ben Adana’ya yeni geldim doktor araştırıyorum da benim de riskli gebelik hastanede muayene ücreti ne kadar bir de bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum
gizem050601
Benim doktorum dış doktor kliniğe gidiyorum Hakan Kalaycı tavsiye ederim ben çok çok memnunum muayene ücreti 1800 olmuş sanırım ben doğum tarihi aldım son zamlardan sonra ne kadar oldu bilmiyorum
Eyvahvaveyla kaçıncı haftada doğuracaksınız🤗
mhmtsmy
39+4 olacak
Makat gelişiz normal doğum için dönmesini bekledik dönmedi maalesef
Eyvahvaveyla sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah🌸Doğum deneyiminizi merak ediyoruz anlatırsanız seviniriz inşaAllah çok güzel geçer
Merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alın. 🙏🏻
Acaba deneyimi yaşayabildiniz mi? Ve sakıncası yoksa ücretini merak ettim. 🙏🏻
@mhmtsmy @flowerlover
Merhabalar , doğumumu yaptım oğlumu kucağıma aldım çok şükür 🙏
Ameliyat hazırlıklarımda ameliyatım da çok güzel geçti doktorumun çok güzel bir ekibi vardı anestezi uzmanı çok iyiydi 20ye kadar saydığında çoktan uyuşup gitmiştim bu arada her şeyi hissediyorsunuz spinalde o yüzden acı duyacağınızı sanıyorsunuz ama acı duymuyorsunuz geri kalan tüm yapılanları hissediyorsunuz (çekiştirmeler vs)
Benim ameliyathaneye girmemle anestezi vs oğlumun çıkması 7-8dk sürdü sonra ben oğlumu izledim kontrolü yapılırken kapatma işlemim yapıldı hatta öyle güzel ve hızlıydı ki ekip ve doktorum oğlum odaya çıktı ardından ben çıktım. Doğumdan sonra kum torbası koyulmadı ama ovalama işlemi yapıldı benim için o kadar ağrısızdı ki hemşireden nasıl yapılması gerektiğini öğrendim kendim ovaladım bunu yapmak beni çok rahatlatırıyordu sakın kendinizi kasmayın rahatladığınızı hissedeceksiniz
Hastahane olarak hemşire ve ebeleri olarak ameliyathane ekibi hepsi kuş gibi ilgilendi benimle ❤️
Doktorum dış doktordu 23bin ödedim ben
Eyvahvaveyla ah çok güzel Allah analı babalı büyütsün.spinal yaparken ağrı oldu mu iğne sokarken? Kaç gün kaldınız? Bebek için kaç takım kıyafet gerek oldu? Ebe emzirmeye yardımcı oluyor mu ? Kusura bakmayın çok soru sordum
Eyvahvaveyla öncelikle Allah analı babalı büyütsün siz anlatırken bir an ben rahatladım her şey yolunda gittiği için. 🙏🏻 detaylarıyla güncel bilgiler verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim. 🙏🏻 Dr. İsmini rica edebilir miyim bende dış doktora gidiyorum o yüzden sordum. 🙈
flowerlover merhaba siz kime gidiyordunuz?🤗
flowerlover Çok teşekkür ederim çok şükür yolunda gitti her şey , rica ederim ne demek bende tereddütlerleydim araştırıyordum ama okumak ve yaşamak çok farklı bunu unutmayın lütfen her şey kendimize özel oluyor o an , Hakan Kalaycı benim doktorum 🍀🫶🏼
mhmtsmy iğneyi olduğumu anlamadım bile hiç hissetmedim titreyerek oldum o korkum boşaymış , 3 takım götürdüm biri hastahanede diğeri eve giderken giyindik ama her bebek farklı unutmayın, ebe emzirmeye yardımcı oldu sonrasında biz devam ettik cumartesi 7de yatış 8 de doğum pazar günü 9 çıktım ama sağlığınız çok önemli gaz ve idrar çıkışım hemen oldu çünkü ben ayağımı hissediyorum dediğim an ayağa kalkıp yürüdüm ilk adım zor gerisi kolay , bugün 3.günüm çok şükür bebeğimin her şeyi ile ilgileniyorum
Eyvahvaveyla bende Hakan Kalaycı’ya gidiyorum. 🙏🏻 çok sevindim sizin adınıza. Bundan sonrada her şey yolunda olsun. 🙏🏻😌
Eyvahvaveyla maşaAllah güle güle büyütün🥰
Eyvahvaveyla merhaba . Bende Medline da doğum yapacağım 2 hafta sonra kısmetse . Doğum evrakı sordum gerek yok dediler anestezi uzmanı not düşmüş zaten son kontrollerim yapıldı . Nasıl oluyor son süreç acaba . Son hafta Nstye çağırdı doktor sadece