mhmtsmy Cumartesiyi ben rica ettim pazartesi demişti hakan hoca ben cumartesi istedim babalık izninde eşim daha fazla yararlansın diye 🥰🥰😂
8.15 yattım 8.18de doğmuştu oğlum 🥹😍
Bu arada bunları hiç düşünme sen kendini düşün sorularını endişeni anlıyorum heyecandan düşünüyorsun hastahane de bütün ihtiyacını karşılayabiliyorsun kaynar geliyor , bebek ve anne için hediye geliyor (bez,krem vs) oda içerisinde dolap ısıtıcı ve bitki çayı vs var , hocanın ekibi muhteşem halay çekiyordu hakan hoca girdiğimizde her şey hazır denilip yatmamla oğlumun doğması 3 dakika sürdü 15 dakika sonra yukarıda emziriyordum 😍
Sen şu an doğumu bekle son zamanların keyfini yaşa, emzirmeyi ve onunla yan yana olmayı düşün 💕
Emzirmek için sütün için hurma tahin ceviz tüket suyu bol tüket aklındaki sorular sadece yanındakiler için önemli inan bana kendini ve evladının ihtiyacı olabilecekler aklında olsun ❤️
Doğduğu gün uyuyor deme sık sık emzir sarılık için uyandırıp emzireceksin biliyorsundur da mutlaka bunları 💕
Ameliyatta kontrol eden doktor ile hastane kontrolü doktoru çocuk için farklı oluyor bu arada deniz hanım kontrol etti bizi yaşı var ama bilgisi ile rahatlattı çok doktor değiştirdim sarılık için deniz hanımın dediği gibi oldu ama hala kendimize çocuk doktoru bulamadım 🥹