Kbagci NovaVina_ positiv testin oldumu doktoru ariyorsun positiv positiv dir diyor doktor hep sonra iste son adetinin ilk gününe göre bakiyor ultrason da eger emin degilse bir hafta sonra tekrar cagiriyor seni iste ölcümlere göre emin oluyor
NovaVina_ Kbagci bavyera munih icinde gecerli degil mi ? Eyaletlere gore farkliliklar mevcut olunca. Cok tesekkur ederim. Testte pozitifi gormeden hastaneye gitmeyeyim o zaman. Burada ters imis surec
Bebisbg34 Kbagci canım ben bugun doktora gittim de bu ph değeri benım 4,7 olmuş önceside 5,0 dı bu ne ıcın bılgn varmı ?
Kbagci Bebisbg34 enfektion icin bakiyorlar ona ve seninki iyi yani daha yüksek olursa kontrol edilmesi gerek
Bebisbg34 Kbagci doktor bana diyor kötüye gidiyo yogurt sürmemi önerdi tamponla birlıkte vajınaya ama kuruluk oldugundan ötürü sanırım normal mi ki bu
17102017 Kbagci geç görmem🥹 Düsseldorf ta yaşıyorum 30+6 dan selamlar. İlk gebeliğim 21 yaşındayım ve kizcemi bekliyorum
Uzreksevda NovaVina_ valla ben 8 aydır burdayım depremden dolayı geldik buraya burda kalmaya çalışıyoruz olursa kalacağız yani buraya geldikten sonra hamile kaldım sigortam falan birşeyin yok hamile olduğumu farkettim doktora gittim kan aldılar bı de alttan muayene edince gözüktü zaten kızım öyle yani şimdi 6 aylık olduk yarın şeker testi yapacaklar bakalım hayırlısı
NovaVina_ Uzreksevda cok cok gecmis olsun. Bizimde akrabalarimiz diyarbakirda, kiliste, gaziantepteydi, iskenderundaydi hep 😔almanya damindogum yapacaksiniz ? Saglikla kucaginiza alin cok bir zaman kalmamis 🌸 ebe vs ayarlaniyormus galiba oncesinden.
Uzreksevda NovaVina_ evet burda yapacağım valla inan nasıl yapacağım bende bilmiyorum inan ama Allah yardım eder inşallah
Atlasss12 Kbagci merhaba canımlar bizde 6 ay içinde aaachen’e taşınıcaz nasıl alıştınız dil olayını nasıl yapıcam bilmiyorum ekonomik olarak nasıl bir bilinmezliğe gidiyorum
Kbagci Atlasss12 sigortan varsa ekonomik olarak rahat olursun hamilelikte ama yoksa biraz zor olur. Dil konusunda insallah türk bir doktor bulursun yoksa bu da zor ben burda dogup büyüdügüm icin bir zorluk cekmedim. Simdiden hosgeldin kac haftalik bebegin ve cinsiyeti bellimi?
tugce68 Ben de Dortmund dayım 😊 19+6 haftalığız bakalım şuanda herşey güzel gidiyor 😊 dilerim sağlıklıca herkes kucağına alır 🙏🏻