Bebisbg34 Kbagci yineee sana geldim bi soruyla bu omegayı ictigimden beri galıba ıshal olluyorum ya bı sorun olur mu :(
144355 Merhaba herkese, Acaba hangi multivitamin kullanıyorsunuz? Elevit kullanıyorum şimdi ama merak ettim siz neler kullanıyorsunuz? 8+4 yiz bu arada :)
Bebisbg34 Kbagci icmesemde bi sorun olrmu yanı sadece sabahları öyle gün boyunca sürekli tuvalrte cıkmyorum
144355 Kbagci Aa öyle mi aslında Hollanda da yaşıyorum ve buradakilerin çoğu jelatinli diye Almanya’ya gittim eczacı müslüman bir bayandı özellikle sordum jelatin yada benim bilmediğim başka sakıncalı bişey var mı diye yok dedi. Emin misin canım ?
Kbagci 144355 elevit 1 de var 2 de yok banada bir hastam söyledi bende arkasini okumustum eger icindekiler degismediyse var
Uzreksevda NovaVina_ valla ben 8 aydır burdayım depremden dolayı geldik buraya burda kalmaya çalışıyoruz olursa kalacağız yani buraya geldikten sonra hamile kaldım sigortam falan birşeyin yok hamile olduğumu farkettim doktora gittim kan aldılar bı de alttan muayene edince gözüktü zaten kızım öyle yani şimdi 6 aylık olduk yarın şeker testi yapacaklar bakalım hayırlısı
Kbagci NovaVina_ positiv testin oldumu doktoru ariyorsun positiv positiv dir diyor doktor hep sonra iste son adetinin ilk gününe göre bakiyor ultrason da eger emin degilse bir hafta sonra tekrar cagiriyor seni iste ölcümlere göre emin oluyor
NovaVina_ Kbagci bavyera munih icinde gecerli degil mi ? Eyaletlere gore farkliliklar mevcut olunca. Cok tesekkur ederim. Testte pozitifi gormeden hastaneye gitmeyeyim o zaman. Burada ters imis surec
Bebisbg34 Kbagci canım ben bugun doktora gittim de bu ph değeri benım 4,7 olmuş önceside 5,0 dı bu ne ıcın bılgn varmı ?
Kbagci Bebisbg34 enfektion icin bakiyorlar ona ve seninki iyi yani daha yüksek olursa kontrol edilmesi gerek