LamiyaCetinkaya Baharatajanova inanırsız ilk bunu düşündüm ama bu dəfə də atası bəyənmədi 😀 deyəsən elə dümdüz türk adı qoyacayıq
denizdalgali LamiyaCetinkaya 😂😂 Azərbaycanda yoxdu diyəsən bu adı istifadə eden, lakin Türkiyədə var ,quranda adı çekilen adlardan biridi saf, Allaha halis anlamını verir 😍🤲🏻
LamiyaCetinkaya M198935 Tabiki güzel isimler bunların hepsi, bizim de şuan aklımızda olan isimler Azerbaycanda yaygın isimler değil❤️🚦
LamiyaCetinkaya Tunzaliee Zeyd adın bu aralar çox eşidirəm həm burda həm orda, ancaq qulağa çox ərəb gəlir deyə bəyənmədim🥲 Riyad da nəsə yatmadı, Cihan ola bilər 😍
hayalim35 LamiyaCetinkaya ya ben size ve konuşma tarzınıza bayılıyorum ❤🌸 ama sizin ordaki isimlere hakim değilim bnm oğlumun adı Ali fikir olur belki
LamiyaCetinkaya hayalim35 ❤️❤️❤️ Ali çok güzel bir isim, hatta biz de başlarda düşündük ama şuan seçenekler 2ye düştü sonunda 😀
LamiyaCetinkaya minik_kurabiyeee Teşekkür ederim 😍😍 Bazen sokakta oğlumla yürürken istemsizce ana dilimde konuşuyorum, sonra diyorum acaba kulağa garip mi geliyor 😀😀
minik_kurabiyeee LamiyaCetinkaya rica ederim 😍 ay hayır sakın öyle düşünmeyin benim çok hoşuna gidiyor hatta benim anneannemde azerice konuşuyor ve çok tatlı oluyor 💖