LamiyaCetinkaya Əslində milli ad olmağına da ehtiyac yoxdu, sadəcə bu dəfə də burdakilar çətinlik çəksinsjsjsj
Gul91 Bizdə Poyraz qoyacağıq inşallah.İndidən bizimkilər deyir bu nə addı😂.İstəyirəm türk kimliyində 2 adı olsun 1 Türk ,1 Azərbaycan.Yoldaşım deyirki uşaq hər imtahanda bizə söyəcək 2 adı olsa.
LamiyaCetinkaya Gul91 Mənim də yoldaşımın iki adı var, qəti qarşıdı iki ada, deyir çox çətinlik çəkir adam😁 Poyraz da qəşəng addı, dəhşət qərarsız qalmışam inanırsan ağlıma gələn adların heç bir biri ilə əlaqəsi yoxdu 😭😂😂
Hdhdhsjsj Ya konudan bağımsız sizin konuşmalarınızı yerim ben aşırı aşırı seviyorum sizin konuşmalarınızı yaa😂😂😊😊💕
Bburrcu Hdhdhsjsj valla bende öyle çok seviyorum okumaya geldım çok hoşuma gıdıyo doktorumda Azeri çok tatlı konuşmaları sohbetlerı❤🥰
denizdalgali LamiyaCetinkaya enn sevdiyim oğlan adı “Ahlas” dı inşAllah oğlumuza qoymağı düşünürük oğlan olsa əgər 😂😂❤️
M198935 LamiyaCetinkaya yani Azerbaycan da nasıl karşılanır bilemiyorum ama bir oğlum Poyraz diğer oglum Ege beğendiğim isimler :Kerem, Selim, Aras, Mete
LamiyaCetinkaya M198935 Tabiki güzel isimler bunların hepsi, bizim de şuan aklımızda olan isimler Azerbaycanda yaygın isimler değil❤️🚦
LamiyaCetinkaya Baharatajanova inanırsız ilk bunu düşündüm ama bu dəfə də atası bəyənmədi 😀 deyəsən elə dümdüz türk adı qoyacayıq
denizdalgali LamiyaCetinkaya 😂😂 Azərbaycanda yoxdu diyəsən bu adı istifadə eden, lakin Türkiyədə var ,quranda adı çekilen adlardan biridi saf, Allaha halis anlamını verir 😍🤲🏻