4Serap4 Drnzgn rahatladım Bi nebze hemen gelmeye de bilirmiş ilk doğum da hayır yanı bazı doktorlar o kadar ters ki biliçsizim hiç yardımcı olmuyor aşırı korktum soru sormaya da gelmiyor bazılarına
4Serap4 Hiilal0606 böbreklerim de stent var sürekli ağrım olduğu için sancı ile bir mi diye sürekli bakiyolar poliklinik de nst de bebeğin kalp atışı çok hızlı fln dediler acil e git serum tak tekrar nst dedi yapilinca sancım çıktı gene gel alttan bakalım dedi 1 cm başlamış dedi
ZumrasMom_ 4Serap4 1 haftadır 1cm açılmam var şu an ne alemde hiç bilmiyorum. Yarın gidecem doktora. Yarın tam 40+0 oluyor ve bu arada benim de ilk gebeliğim. Sizin biraz erkenden başlamış açılma. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Hilal_blc 4Serap4 benim 34 de sancm çıktı diye erken dogum riski olmasini önlemek icin ciger gelistirici vurdular serum taktilar 2600 kilosu vardi şükür 36 oldm size niye ciğer gelistirici vurmadiysalar haftaniz da erken sonucta
4Serap4 Hilal_blc valla bende onu anlamadım ki benim salaklığıma denk geldi sormadım burada da kaç kez görmüştüm oysa ki ama o an ki korku ile aklıma gelmedi
Hilal_blc 4Serap4 keşke bi sorsaydn erken daha ciger gelistirici vurulsan en azindan küveze girme ihtimali gider
GulserenKY Benim sabah 9 gibi 1 cm açılmam vardi. O gün hep sıcak duş aldım, hurma yedim, yürüyüş yaptım, otur kalk hareketleri yaptım akşam 11 de hastaneye gittim 6 7 cm olmuştu. Yatış yapıldıktan 2 saat sonra dogumum gerçekleşti.
4Serap4 GulserenKY hadii kaç haftalıkken böyle oldu bende korkudan hareket etmek istemiyorum 34+5 günlük olduk daha erken diye birşey yapmıyorum
GulserenKY 4Serap4 Yaa sizin durum farklıymış üstteki yazıları okumadım sandım ki haftanız gelmiş açılmayı ilerletmek istiyorsunuz kusura bakmayın yanlış anlamışım. Bende 39+1 de yaşandı bunlar. Ama bazen günlerce açılma aynı kalıyor. Doktorunuz ciger geliştirici iğne yaptı mı her ihtimale karşın. Bol bol dinlenin. Bi youtuber vardi burda Beyza Burak o da 34 haftalik dogum yapmıştı. Kuvezde kalmadı bebeği.
4Serap4 Hilal_blc o an ki korkudan hiç aklıma gelmedi pazartesi ye kadar sıkıntı çıkmasa pazartesi kontrol e gidicem o zmn sorucam
4Serap4 GulserenKY estağfurullah yok iğne fln yapmadı, o an ki tedirginlikle soramadım da dinleniyorum en azından Bi 15 gün daha beklese belki daha iyi olur diye dua ediyorum