Nuraslim 4Serap4 kişiden kişiye değişir canım açılma bazen günler sürer bazen 1 günde olur ama zaten sancilsrdan anlarsın çünkü doğuma 1 saat kala acayip çok artıyor sancı
busraakurt52 4Serap4 benim 2 cm acıklığım çarşambadan cumaya 8 cm olmuştu direk doğuma alınmştm sancım falanda yoktu 2 günde bir kontrole cağırmştı dokrorum kontorle gitmesem ne olurdu bilmiyorum dikkat edin kendinize 🌸
busraakurt52 busraakurt52 ben 39+5 dim ondan bu kadar hızlı ilerlemiş olabilri sizi korkutmak istemem🌸
Beyzanuryankk 4Serap4 benimde şuan 36+ 4 dün ciğer geliştirici de vuruldum 1 cm de açıklığım vardı yarın tekrar gideceğim hayırlısıyla doğum olsun yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım ❤️
4Serap4 Beyzanuryankk bana yapmadılar ya şuan da da belimden kasıklara doğru agrı var ama çok şiddetli değil adet sancısı gibi çok sıklaşırsa gidicem hastaneye
Beyzanuryankk 4Serap4 bende ishal oldu sancım oldu sonra ciğer geliştirici vuruldum açıklığıma bakıldı bebeğim başı baya aşağıdaydı zaten batma vs oluyor ama benim sancım nstde çıkıyor normalde okadar sancım yok 😊
4Serap4 Cocuk_Gelisimci_Anne şuan baya sıklaştı agrı kasıklarım da agrı var ama belim de şuan cok agrı yok
4Serap4 Beyzanuryankk benim ki de başı baya aşağı da dedi doktor şuan hafif den agrılarım var ama dayana biliyorum ama iğne fln yapmadılar bana
Beyzanuryankk 4Serap4 ciğer geliştirici yaptılar sizede yaparlar illaki benim sancımı sadece nst de çıkıyor normal sadece karnımda kasılma oluyor