4Serap4 İlk hamileliğim hiç bir bilgim yok doktor yatma dedi evde çek sancını suyun, kanaman, çok sancın olursa gel dedi şimdi ne yapmam lazım ne süreyle açılma devam eder hemen hızlı mı açılır günler sürer mi ve daha çok küçük 34+4 günlük
Drnzgn 4Serap4 o kişiden kişiye göre değişiyor diye biliyorum bende 33+5 teyim ara ara sancım oluyor bugün devam ederse gideceğim bakalım inşallah hemen olmaz acilman ayaklarının altına yastık koy uzan bakalim
gunesmervee 4Serap4 bende 1 haftadır 3 cm açıklık ile duruyorum ilerlemedi. Haftanız erken sık sık takip altında olun bence Rabbım hayırlısını nasip etsin
aaallegraa 4Serap4 bazen okuyoruz burada erken vakitlerde açılması olan oluyormuş. Sancı ve su gelmemişse dinlenmeye bak. 🤗🧡 doğumun başladığını sancıdan anlarız zaten
Mmeleklr2 4Serap4 kişidn kişiye farkeder canm sancın varsa yavaş yavaş açılma olabilir olmayadabilir bnm 1 santim açıklık hafif ağrıyla başlamıştı 38 de ertesi gün doğdu
Mmeleklr2 4Serap4 yani 36 dan sonra normal sayıyor doktorlar doğumu ama sizinki blki kilosu iyi diye bişey demedi ciğer geliştirici vuruldunuz mu
4Serap4 Mmeleklr2 yok sabah kalp atışı hızlıydı serum taktılar sonra eve git duşa gir dinlen falan dedi doktor soru sormaya da gelmiyor sonuçta bilinçsizim korkmaya başladım bende hareketleri var azalmadı hafif sancım var belden vuruyor kasıklarıma
Mmeleklr2 4Serap4 riske atmaz doktor seni canm eger eminsen doktorundan sancın sıklaşır suyun gelirse direk gidersn zatn
Lilysa Benim de 34. haftada 1 cm acikligim olmuştu. Şu an 38+1 im hala aynı açıklıkla devam ediyorum sanci ve kasılmalar olmadığı sürece artacağını sanmıyorum. Yani en azından bende öyle oldu.
4Serap4 Merve1414 ay inşallah bende de aynısı olur ya şuan ara ara sancım oluyor ama geçiyor gibi de inş zamında gelir
4Serap4 Drnzgn benim de bu 3 gündür oluyordu ama böbreklerim den rahatsızım stent takılı sağ ve solda onun sansıcı vuruyordu gene dedim çünkü sürekli 24 haftadan beri öyle oluyor bugün de açılman var fln diyince çok korktum umarım hemen gelmez en azından şuan 34+4 günlük bare 36. Haftayı bulsa iyi olur
Merve1414 4Serap4 valla ben doğum olsun diye çok yürüdüm derin ağır temizlik yaptım hususi ama olmadı 41 de doğdu insalalh seninde öyle olur
4Serap4 gunesmervee umarım bende de aynısı olur zamında hayırlı, sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Ogretmenanne99 gunesmervee gunesmervee merhaba cnm kaç haftaliksin. Benimde şuan 3 cm acilma var 35 haftaligim. 3 gün hastanede yattım ciğer geliştirici. Serum ilaç tedavisi yaptılar. Doktor açılmanin gerilemeyecegini evde istirahat etmemi söyledi. Ayaga kalkmami çoğu işte yasakladi. 2 hafta sonra çağırdı doğum olabilir diye 37 haftalikken tekrar gidecem. Sendenasil durumlar.