Naime662 Rbh aynı haftada yız ☺️ ama benim kasık ağrım oluyo sizde de varmı acaba sanki adet olacakmış gibi vuruyo arar ara bazen gece basen gündüz
Rbh Naime662 bu sabah o tarz ağrıyla uyandım arada oluyordu ama bu kadar şiddetli değildi doktorum onun için magnezyum takviyesi başladı
nurayyilmaz dml-z Ve 6. Aylarda toplam 1 Ay içinde 6 kilo aldım ama öncesi ve sonrasında pek almadım. Demek ki iştahım açıkmış🥲😂
Cikosmom reyhanh amniyon sıvısı, göğüslerde büyüme , bebek, kan hacmi ,dokular arası sıvı artışı , rahim , plasenta , artan yağ dokusu Dışardan kilo almamış gibiyim ama içeride bunlar oluyor 😂
Sevolii 27+2deyim şuanda 1.5 kilo aldım ancak zaten kilolu hamile kaldığım için dikkat etmeye çalışıyorum. Herkesin bünyesi farklı o yüzden çok kilo almamak sağlıklı ancak çok alanlarda kendini fazla sıkmasın istediğimiz zaman verebiliriz önemli olan sağlık 😍
rainss dml-z 60 kiloydum 20. Haftadan itibaren kilo almaya başladım 27+2’yim şu an 67 kilo oldum bu hızla gidersem doğuma kadar ne kadar alırım bilmiyorum ☹️ sağlık ocağında ya da hastanede kilom takip edilmiyor sormuyorlar çok hızlı kilo almışsın vs diyen yok
Deletedmom_112 dml-z aşırı fazla maalesef doktorunuz kızmadı mı ? Ben aşırı zayıfım doktorum gebelik boyunca 10 kg al dedi gerisi sağlıksız
dml-z Deletedmom_112 doktorum bütün gebelik boyunca ev fazla 12-13 kilo tavsiye ediyoruz dedi detaylı bişey söylemedi
K-Canseven dml-z yavaş ve dikkatli gidersen kendin için iyilik etmiş olursun. Ben ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım. İkinci de çok dikkatliyim .32 hafta 6 kilo aldım. Sadece sağlıklı ve dengeli besleniyorum. Hamur işi abur cubur vs yok. İki bebeğim de aynı gelişimde. Malesef de herkes doğumdan sonra hızlı kilo veremiyor. Kimisi emzirirken kilo verirken kimisi kilo alıyor. You to be de çok güzel gebelik beslenmesi videoları var. Tavsiye ederim.
Songuleyup Elmas2606 vala dogum oncesini soruyosaniz hareketli bi hamilelik gecirdim yuruyus yaptim bolbol bide 30.haftadan sonra istah normale donuyo oyle cok yemedim sizin haftalarda istah baya acik oluyo dogumdan sonrasi icinde bence normal dogum yapmamin cok etkisi vardi bide emzirmek emzirince ister istemez cok su iciyo insan benimde yaza gelince cok su tukettim ama zaten lohusalikta cok endiseli cok uykusuz geciyo o ragmen korse kullandim karnim sarkmamasi icin muhakkak takilmali.
Ozgu_momy dml-z 20 hafta 2 kilo aldım . Karbonhidrat tüketiminizi kısıtlar daha protein ağırlıklı beslenme ile devam ederseniz sağlıklı kilo alımınız olur sokmayın canınızı