Elif0204 dml-z 19 haftalık hamileyim mide bulantilarindan uc kilo vermiştim henüz onu bile alamadım iştahım da açılmadı. Hep böyle devam edecek diye de korkuyorum.
dml-z Deletedmom_112 doktorum bütün gebelik boyunca ev fazla 12-13 kilo tavsiye ediyoruz dedi detaylı bişey söylemedi
Ebrukumsal dml-z 33 hafta 2 kilo aldım herkesin bünyesi farklı tabi kişiden kişiye değişiyor birde zayıf hamile kalanlar daha cok kilo aliyor genelde
Betbet3434 Hafta 13 kilo civarı aldım Şoktayım 35 haftalıkken 9,5 kilo idi nasıl oldu ben anlamadım Dikkatimi çeken mayalanmış hamur gibi oldu ayağım bileğim bacağım Ha bir de 52 kilo ile hamile kaldım
AleynaK1 dml-z 28+3 9 kilo aldım . Hiç kafaya takmayın kızlarrr doğumdan sonra bi şekilde verilir önemli olan bebişlermizin Sağlığı
Ebru3439 AleynaK1 kesinlikle katılıyorum bebişimiz sağlıkla gelsin sağlıklı kiloda gelsin her bünyenin kilo alımı değişir bence 28+5 bende aynı durumdayım seninle 😅 @dml-z
Esra_4774 dml-z gebe okulundaki ebenize sormanız yada doktora sizin için daha iyi bilgi verir bana 11 ila15 kilo civarında alabilirsiniz gebelik döneminde dedi 65 kilo gebe kaldım ilk 3 ay kusmalardan dolayi3 kilo verdim :(
Zeynooosekooo dml-z bende 21. Haftadayım 10 kilo aldım. Ama gebe kaldığın kiloya da bağlı sanırım ben çok zayıftım mesela doktorum çok almışsın ama zaten zayıf gebe kategorisindeydin dedi.