Cikosmom dml-z 27+4 7 kilo aldım ama nasıl aldım hala anlamadım beslenmem çok normal her istediğimi yemiyorum bu kiloyu nasıl aldım nasıl nasıl nasıl 😂
reyhanh Cikosmom benim de sorguladığım nir şey bu :’) normal zamanda nasıl yediysem öyle yemeye devam ettim ama 7 kilo almışım :’)
Bacakogluigdem Cikosmom aynı bende öyle hala kabullenemiyorum 27+4 üm bende 6.5 kilo almışım ama göbekte yok hala nereye gitti kilo onuda anlamıyorum😅
Cikosmom reyhanh amniyon sıvısı, göğüslerde büyüme , bebek, kan hacmi ,dokular arası sıvı artışı , rahim , plasenta , artan yağ dokusu Dışardan kilo almamış gibiyim ama içeride bunlar oluyor 😂
Evrimkrttkn dml-z 25+5 deyiz şuan 6-7 kilo aldım ama doktorum uyardı bu ay fazla almışsın diye normalde her ay 2 kilo almamız gerekiyormuş 😂
Esraasamet dml-z ilk dogumumda 12 kilo almıştım 2.hamileliğim 37+4 6kilo almışım kişiden kişiye değişiyor canım ama kilolu hamile kaldıysan dikkat et derim ben kilolu hamile kaldım ekmeği tamamen kestim sayılır ve sürekli hareket ediyoruk doğumda zorlamamak icin
melike12345 dml-z 33.haftalık gebeyim ,55 ile hamile kaldım şu an 65 kiloyum. Canım tatlı çok çekiyor , umarım hızlı kilo almam bu yüzden ☺️
Songuleyup dml-z biraz hizli ilerlemis kilonuz ama sonralari cok alinmiyo ban 1ayda 5kilo birden almistim sonra biraz dikkat edip hamileligimi 13 kiloyla bitirdim endiselenmeyin dogumdan sonra cok hizli veriliyo benim 2ay oldu dogum yapali hamile kaldigim kilonun asagisina dustum merak etmeyin veriliyo saglikli guzel dogumlar dilerim.
Elmas2606 Songuleyup özel bir şey yaptınız mı peki kilo vermek için bende çok merak ediyorum aldığım kiloları doğumdan sonra verebilecek miyim diye
Naime662 Rbh aynı haftada yız ☺️ ama benim kasık ağrım oluyo sizde de varmı acaba sanki adet olacakmış gibi vuruyo arar ara bazen gece basen gündüz
Elmas2606 Bünyeden bünyeye değişiyor mesela ben ilk 6 ay midem çok bulandığı ve çalıştığım için onu bastırsın diye tuzlu hamur işi tarzı şeyler yedim özellikle ilk 4 ay 12 kilo aldım suan 38. Haftamdayım toplamda 20 kg aldım.
Songuleyup Elmas2606 vala dogum oncesini soruyosaniz hareketli bi hamilelik gecirdim yuruyus yaptim bolbol bide 30.haftadan sonra istah normale donuyo oyle cok yemedim sizin haftalarda istah baya acik oluyo dogumdan sonrasi icinde bence normal dogum yapmamin cok etkisi vardi bide emzirmek emzirince ister istemez cok su iciyo insan benimde yaza gelince cok su tukettim ama zaten lohusalikta cok endiseli cok uykusuz geciyo o ragmen korse kullandim karnim sarkmamasi icin muhakkak takilmali.