Doğumuma az kaldı eşim diyo ki 1 paket mama alalım nolur nolmaz bulunsun ansızın sütün kesilirse bebek emmezse ya da geç gelirse diye ben de pek istemedim mama almayı ama bi yandan haklı hangi mamadan almam lazım ve ilk aylar ne kadar içirmem lazım tecrübeli anneler yardımmm
Bebek maması
⬆️⬆️
Nursonmez kolay doğumlar dilerim Allah bağışlasın biz Bebelac kullandık doktorda ilk 15 gün kullanın dedi sarılık olduğu için çocuk doktorunuz sizi yönlendirir ne kadar vereceğinizi önce meme sonra mama ver demişti ilk 15 gün ben 30 CC veriyordum anne sütünün ardından
Hopefulmom hepimize inşallah🥰 peki 15 günden sonra devam ettiniz mi yoksa bıraktınız mı ?
En iyisi hipp combiotic bence. 4 mama kullandık(gaz sorunundan dolayı) ama en iyi hipp geldi. Sindirimi kolay olduğu için kabızlıkta yapmadı
Nursonmez bebeğim sadece 1 buçuk ay emdi sonra bıraktı şimdi 6 aylık mama ile devam ediyoruz mamayı şırınga ile verin doktorunuza danışınıp biberon meme reddi yapabiliyor
Nursonmez Bir küçük mama almakta fayda var. Benim sütüm gelmişti ama oğlum sarılık oldu 2 kere ne kadar emzirsem de kilo alamadı. Doktorumuz HOLLE marka mama önerdi. Eczaneden özel getirtmiştik 6 aya kadar holle 6 aydan sonra SMA mama kullanıyoruz. 17 aylık geceleri 2 kere falan veriyorum hala
Hopefulmom teşekkür ederim günlerdir bu konuyu düşünüyordum mutlaka doktoruma danışacam🥰🤰🏼
Mevlude_Sahin evet bazı bebeklere süt yetmiyor maalesef teşekkür ederimm
Nursonmez doktorunuza mamayı nasıl vermeniz gerektiğini sorun biberon önermiyorlar meme reddi yapar diye genelde rica ederim 🤗
Sarılık olmaması için bende ilk aylar kullandım ha yapmaması için hipp tercih etmiştim severek içiyordu memeyi de bırakması aksına iki üç ay sonra kendiliğinden biberon u bıraktı
Mevlude_Sahin bende bebalac düsünüyorum bebalac alamz içmez ise sma düsünüyorum o nasıl iyimi kullanıyorum demişsiniz😇
Nursonmez bence mama gerekirse doğar doğmaz da alabilirsin ya her yerde satılıyor zaten
Sma güzelmiş gaz yapmıyormuş
Mmnj aptamil gaz yapıyo diyorlar
Minigiim-vebenn52 bende öyle düşünüyorum ama eşim benden daha panik her konuda garanti olsun istiyor her şey hazırda bulunsun istiyor😅