ElifErdoanSarolu Dilekulgtt zateb gidince anlıyorsunuz çok gerekli olmadıkça bir tahlil istemiyor gittiğinizde sizi germiyor pozitif bir doktor 😊 bir kuzenim de kendisinde doğum yapmıştı memnun kaldı ben de o nedenle onu tercih ettim memnunum 😊
Betra Neslihan Hanım Pendik VM Medical Park’a başlayacak 1 Ocakta. Devam etmek isteyenler oradan ulaşabilir. Kendisi Adatıp da 25 Aralık’a kadar çalışacakmış.
ecealptemiz Dilekulgtt doktorumuz neslihan hanımı aradım asistanı bilgi verdi medical park ı aradım daha sonra da
ElifErdoanSarolu Dilekulgtt yalan olmasın ama ikili test ve başka kan ve idrar testleri için 380 tl ödemiştim
Dilekulgtt ElifErdoanSarolu pahaliymis ben tahlilerimi devlette yaptirmistim ikili testide oyle dusunuyorum
ecealptemiz Dilekulgtt bende sağlık ocağında yaptırdım peki devlet hastanesin de sorunsuz yapılıyor mu ?
ElifErdoanSarolu ecealptemiz Dilekulgtt olabilir ben bir fiyat araştırması yapmadım kendi hastanemde yaptırdım direk lazım olunca devlette randevu almak zor oluyor
Dilekulgtt ecealptemiz ben kalan tahlillerim icin gitmistim marmaraya doktor onerdi bende kabul ettim bayanlar vardi yaptiran orda