Mervealmn Dilekulgtt Riskli gebeliğim var onun için bende çok araştırdım saynur hanım sayesinde morelim yerine geldi hemde şuan çok daha iyiyim çok şükür ☺️ 3 randevuma gidicem Cuma günü inşallah
YadeOmer Dilekulgtt bende her gittiğimde bebeği görünce unutuyorum bu sefer not edicem aklımdaki soruları☺️
ecealptemiz YadeOmer hayır bende sormadım hamileliğin daha başındayım bende 2 defa gittim neslihan hanıma ama daha önceden de tanıyordum kendisini çok yoğun oluyor muhtelemelen hastane ile anlaşamadı
YadeOmer ecealptemiz Neslihan hanıma hiç gitmedim ama tanışmıştık o da çok pozitif bir doktor maşallah,Saynur hanıma güvenebilirsiniz alternatif ararsanız
Betra ecealptemiz Eşiyle aynı hastanede olmak için değiştiriyor. Daha önceden de aynı hastanede çalışıyordular zaten. Zor olduğunu söyledi.
pnrask Dilekulgtt hastalarıyla yakından ilgileniyor.ayrıca doğuma da hangi saat olursa olsun kendi giriyor.
ElifErdoanSarolu Dilekulgtt Ben yeliz hanıma gidiyorum şuan 37+3 um başından beri ona devam ediyorum çok memnunum