Betra Normal Doğum 3500 Sezeryan 4000 tl diye haber almıştım ama yine de sormakta fayda var 🙄 Artık kim ilk öğrenirse medical parktan o haber etsin 🙄
Betra Dilekulgtt Şuanlık gitmeyi düşünüyorum medical park’a ama doğum paralarını net öğrendikten sonra. Eğer bütçeyi çok aşıcak fiyatlar olursa adatıpta Ünal İsaoğlu’ya gitmeyi düşünüyorum.
Dilekulgtt ecealptemiz ben kalan tahlillerim icin gitmistim marmaraya doktor onerdi bende kabul ettim bayanlar vardi yaptiran orda
ElifErdoanSarolu ecealptemiz Dilekulgtt olabilir ben bir fiyat araştırması yapmadım kendi hastanemde yaptırdım direk lazım olunca devlette randevu almak zor oluyor
YadeOmer Aycaclb muayene 81 tl idi sonra öğretmenlere özel indirim olduğunu öğrendik şuan 65 tl ödüyoruz,eşiniz öğretmense ondan da faydalanabilirsiniz. Doğum ücretleri normal 2300 sezaryen 3000 gibi bişeydi sanırım ama tam hatırlamıyorum malesef
Betra Aycaclb Ben 81 tl muayne ücreti ödüyorum. Aldığımız fiyatta normal doğum 2500 sezeryan 2850 tl olarak aldık.
Betra ecealptemiz Eşiyle aynı hastanede olmak için değiştiriyor. Daha önceden de aynı hastanede çalışıyordular zaten. Zor olduğunu söyledi.