Kızlar cinsiyeti yeni öğrendik oğlumuz olacak inşallah erkek isim önerisi istiyorum sonuna şah yakışabilecek isimler olabilir emirşah gibi ya da sizler ne isimler koyacaksınız fikir verin bakalım😍
Erkek Bebek İsimleri 💙
Muunnniiip melihşah 😃
Muunnniiip ben 21 haftalık hamileyim halen bulamadım çok zor erkek ismi bulmak ya
Muunnniiip ilk oğlumun adı Eymen Efe ikinciye hamileyim onun adida Ensar Ege olucak inşallah 💙💙
Oğlumun adı Göktuğ
Muunnniiip Aras 👼🏻
İlk oğlumun adı toprak şu an 7 aylık hamileyim tam net bi karar vermedik ama ben Atlas istiyorum babası Kaan istiyor Kaan olursa da egemen Kaan olarak iki isim düşünüyorum
Kizlar fark ettiniz mii 2021-2024 arası doğan dogcak bebeklerin adı çoğunlukla hep atlas uzay Aras
BURAK🩵
Muunnniiip ilk Oğlumun adı
Göktuğ Sancak İkinci Hamileyim Aybars Ata karar verdik iki isim. Tercih ediyoruz ilerde kendisi hangisi kullanmak isterse onun tercihi olsun diye
İlk oğlumun adı ömer taha, sımdı dogacak olana berat yada metehan duşunuyoruz
Muunnniiip kerimşah çok istedim oğluma koymayı nasip olmadı
Oğlumun adı Aslan olacak nasipse. Eşimin ismi Kutsal çok seviyorum o ismi fikir olsun size.
Muunnniiip yiğit ege diyoruz ama her an değişebilir 🥹😀
Muunnniiip mehmetşah ve Süleymanşah
Mihriban_cyln benim eşim de Kaan istiyor,bende peygamber efendimizin isimlerinden eminde olsun diyorum ama,emin Kaan ikisi nasıl olur sizce?
Kaan ismindeki çocuklar nasıl oluyor acaba , görüp tanıyanlar varsa bilgi veririmsiniz?