Muunnniiip Kızlar cinsiyeti yeni öğrendik oğlumuz olacak inşallah erkek isim önerisi istiyorum sonuna şah yakışabilecek isimler olabilir emirşah gibi ya da sizler ne isimler koyacaksınız fikir verin bakalım😍
Meliha123 Muunnniiip ilk oğlumun adı Eymen Efe ikinciye hamileyim onun adida Ensar Ege olucak inşallah 💙💙
Senzinc Livanur22 bende aynı durumdayım 25 haftalık hamileyim bulamıom isim hep aynı isimler 😆 ilk oğlumun adı yamaç 2. Bulamadım 😵💫
Linda3406-06 Livanur22 Benimde cinsiyet erkek dedi doktorum ben Eymen Emir koyucam adını hoşuma çok gitti bu isim
yagmurturk Meliha123 Eymen ismi nasıl uslu mu oluyorlar yoksa yaramaz mı benim oğlum olucak bende düşünüyorum Eymen ismini yardımcı olursanız sevinirim
Mihriban_cyln İlk oğlumun adı toprak şu an 7 aylık hamileyim tam net bi karar vermedik ama ben Atlas istiyorum babası Kaan istiyor Kaan olursa da egemen Kaan olarak iki isim düşünüyorum
Melekecre Mihriban_cyln benim eşim de Kaan istiyor,bende peygamber efendimizin isimlerinden eminde olsun diyorum ama,emin Kaan ikisi nasıl olur sizce?
Mirayymn Kizlar fark ettiniz mii 2021-2024 arası doğan dogcak bebeklerin adı çoğunlukla hep atlas uzay Aras
Mucizem24 Mirayymn Aslan, Karan Uras,Eymen de çok var şu aralar. Insta da doğan erkek bebeklerin yarısının ismi Atlas diğer yarısı da Aslan🙈😊
bet-gok12 Muunnniiip ilk Oğlumun adı Göktuğ Sancak İkinci Hamileyim Aybars Ata karar verdik iki isim. Tercih ediyoruz ilerde kendisi hangisi kullanmak isterse onun tercihi olsun diye
Blackkcat Melekecre Kaan ben de seviyorum ama çift a ya da ğ mi karıştırılır diye vazgeçiyorum,Kaan Emin daha uyumlu gibi geldi bana,Muhammed Emin koyalım diyor eşim ben istemiyorum çok ağır olur diye
eyldz44 Melekecre benim yeğenim var adı Kaan Aras çooook tatlı aşırı sıcak kanlı bir çocuk ama bir o kadar da yaramaz beş dk odada yalnız bırakmak cesaret ister