Gizemd-01 dolunay__ 20 mil de büyük bi rakam. Milimetre ancak mantıklı bişe olur ama bence arayıp sorun bi doktora bidaha
gizem-cbn N-23 he iyi aman tek öyle olsun bende dedim vücudumla alakalıdır diye de gelen giden söyleyince psikolojim bolzulduydu artık
Gizemd-01 dolunay__ o zaman anlarım evet sorun her türlü yani hiç memnun kaldığım bi doktor olmadı devlet hastanesinde maalesef
Dylann_3433 @Gizemd-01 @N-23 @Blackkcat Ay nasılsınız çok özledim ya .. Okadar yorgunum kii anlatamam size lohusa sendorumunu atlatmak için evden işimi yapmaya başladım😂 yoksa ben çok zorlandım Sizlerin inşallah herşey yolundadır Etiketlemeyi unuttuklarım kusura bakmasın😔
Blackkcat Dylann_3433 iyi yapmışsın iyi gelir işe sarılmak bi yandan,bu cumartesi de göztepe medicalparka gidicez hastane kovalıyoruz durmadan🫠
N-23 Dylann_3433 canım loğusa sendromuna bende girdim hemde çok fena ,bide halsizlik güçsüzlük hâlâ devam ediyor bende nası olcak bilmiyorum yaa çok iyi yapmışsın kafan dağılır ne işi yapıyordun
Blackkcat dolunay__ 20mm dir,2cm o bence,başka bişey demedi mi,hayırlısı olsun hakkında dr söylemiş zaten normal yapabilirsin diye,sevindim canım darısı bekleyen herkese
dolunay__ Blackkcat amin allah razı olsun rabim kimsenin umudunu boşa çıkarmasın sağlıkl doğumlar olsun hepimiz için