Beyzab95 zeynsya üzülme burda ki hepimiz aynı şeyi yaşadık bol bol dinlen mümkün olduğunca kalkma sürekli lekelenme ve kanama yaşayanlar (ben gibi) hep yattık ben 1.5 ay full yattım şu an 31. haftadayım 16. haftada başladı benimde 23. haftaya kadar sürdü 23. haftada çıkmaya başlamıştı biraz sabır istiyor ama kanama ve lekelenmen varken hep yatmanı öneririm
N-23 gizem-cbn canım benim ilk gebelik ama yukarı çıkmadı ,senin şansın var rahmi kapatmıyor bu bile büyük şans senin için
gizem-cbn N-23 böyle diyorsunuz içime su serpiyorsunuz gerçekten sizdede böyle miydi bilmiyorum ama karnın aşağıda falan diyolar bana
N-23 zeynsya üzülme canım daha çok erken haftan 32 ye kadar şansın yüksek bide sadece aşagıda önemli olan rahmi kapatmaması
dolunay__ gizem-cbn şuan 34 havtalik oldum 28 ken aşağıdaydi çıkar dedi yarim şekilde kapatyor zaten ama unumt az
gizem-cbn dolunay__ az kalmiş ama bundan sonrasını da dinlenerek geçirirsen sezaryenle alırlar yakında
dolunay__ Normal doğum da olabilirsin demişti ama bakalim yarin ne diyecek merak ediyorum allah umudumuz boşa çıkarmasın
Blackkcat Gizemd-01 içebilirsin canım onları,sirkeli çorba ya da limonlu et suyuna tavuk suyuna,parol alırsın bolca dinlen çok geçmiş olsun
dolunay__ Kizlar dokturdan geldim 200 mil çıkmış dedi plesenta ne demek anlamadim siz biliyormusunuz belki normal doğum olabilirsin dedi
Gizemd-01 dolunay__ baktım da yok ya alaksız bi ölçü çok büyük rakamlar çıkıyor cm olarak. 200 mm demek istediyse bile 20 cm eder oda imkansız bence
Blackkcat dolunay__ 20mm dir,2cm o bence,başka bişey demedi mi,hayırlısı olsun hakkında dr söylemiş zaten normal yapabilirsin diye,sevindim canım darısı bekleyen herkese