N-23 dolunay__ doğum sonrası iyileşme süreci biraz zor benim halsizlik güçsüzlük var hâlâ 23 gün oldu ama hamd olsun bugünümüze daha kolay doğumlar Rabbim size nasip etsin inşallah canım
Tubik-23 gizem-cbn ay bnde kirsehirdeyim ilk gebeligimde previa vardı şükür şuan ikinciye hamileyim anterior dendi insllh bu hamileliğim iyi geçer sizlerde takmayın kafanıza
N-23 Dylann_3433 canım loğusa sendromuna bende girdim hemde çok fena ,bide halsizlik güçsüzlük hâlâ devam ediyor bende nası olcak bilmiyorum yaa çok iyi yapmışsın kafan dağılır ne işi yapıyordun
Tubik-23 gizem-cbn 35+3 te kontrele gittiğimde sancı çıktı bnde yoktu ama bebekte varmışti acil sezeryana alindim
Blackkcat Dylann_3433 evet bugün daha buralardaydık,4ocak ameliyat olucaz inşallh bu hastanede karar kıldık bakalım,Prof dr 25yıl deneyimi var içimize sindi,branşı safra ve karaciğer uzmanlık alanı yani
N-23 Blackkcat ben işte abla demek 9 ay sürekli yattım şimdi çömelemiyom yere zaten hiç oturamıyom biraz yürümeye başladım işte 9 ay yatmanın acısını çekiyom inşallah geçer,Bebek iyi hamd olsun sadece gazı çok galiba
Dylann_3433 N-23 canım selam nasılsın Ben gaz sorununu doktorun verdiği probiotic d vitamini Ve gaz damlası ile azalttım çok şükür daha iyi şimdi muhakkak yüz üstü yatır kafasını yana çevir 30 35 dk sırtını sıvazla pıt pıt çıkarıyor :)
N-23 Blackkcat inş geçer çok sancı çekiyo ,yürümeye çalışıyom ,sen nasılsın abla çocuklar nasıl kontrol ne zaman bebişin