2bebekannesi___ yaa çok da pahalıdır kesin böyle ünlendiyse😂
Vajinal estetik
Minikperi ben de korkuyorum ama benim bacaklarım. Zayıflasam da olmuyor üst bedenim 34 ken altım 38 di bu orantısızlık için yaptırmayı istiyorum çok umarım olur ❤️benim için botoks erken değil 31 yaşındayım 🕺🏻
Yaprakdokumuseverr tamam canım çok teşekkür ederim 🥰♥️
__mom1 aaa gerçekleşti mi doğumun senin en son ağrıların vardı Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bi ara anlat doğum hikayeni dinlemek isterim 🥰
Asla katılmıyorum size hanım efendi kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şekilde isterse. Baştan. Aşagı. Yaptırır. Sizinde eminim bozulmuş yaptırmak. İsteyip yaptıramadıgınız. Bir yeriniz vardır insanları. Eleştirmeyi bırakın.
myprincessgirl_ Valla bacım istiyorsan tırnağının ucuna kadar estetik yaptır kimseye kalmamış tasası nasıl mutlu oluyorsan onu yaptır
- Düzenlendi
Sadeceanne2 elestirme yapmadim fikrimi beyan ettim 🙏🏼 kendimde zorunlu sezaryen oldum. Ama tercih etme durumum olsaydi yani keyfii olarak sezaryeni tercih etmezdim. Sonucta normal dogum yaradilisimizin parcasi ve en sagliklisi… benim yorumumda vurgulamak istedigim estetik yaptirmasi degildi, estetik sebebiyle tercih edilen dogum yontemiydi. Cunku oyle ya da boyle eskisi gibi asla olamiyor vucudumuzun herhangi bir yeri 😉
fizikcianne fikrimi paylasmis olmamdan bana dert oldugu anlamini nasil cikariyorsunuz? Cok alemsiniz siz cok yasayin guldurdunuz beni 😅
Yaprakdokumuseverr vurgulamak istedigim su gebelik surecimizden doguma kadar bir tek vajinal degisiklik yasamiyoruz sonucta sirf vajinasi degisecek diye sezaryen tercih edilmesineydi benim yorumum. Yoksa tabiki isteyen istedigini tercih zaten ediyor.
archerwoman bilemiyorum onceligim cocugumu en dogal yollarla saglikli kucagima almak olurdu benim tercihim. Zorunlu sezaryen oldum o ayri tabii.
Skarakas İnsanlar sırf bu yüzden tercih edebilir ama bunu kabul etmemekte ısrarcısınız. Kendi bedenleri kendi tercihleri 🌸
Skarakas ahhhhh😄😄Allahım. Nedeeen. Neden hep kadına zor olan yüklenmiş erkekler bebeği taşısaydı keşke. Kıllı koca vücutlarıyla biz kadınların günahı. Ne yaa 😄
Sadeceanne2 yaaa bunu bende hep düşünüyorum.. bütün dert kadınlarda.. bari kafa rahatlığı onların umursamazlığı biz de olsaydı o da yok 🙃🙃 adamlar ne yaşarsa yaşasınlar dünya umurlarında değil 🤓😇🤣🤣
Sadeceanne2 bu sorguyu bende yapiyorum. 😄 cocuklardan once fistik gibiydim vallaha Yine fistik gibi oluruz sorun degil ama orjinali gibi olmayacaktir 😅😅
Yaprakdokumuseverr ben niye israrci olayim yaprak dokumu sever hanimcim belirtiyorum tercih edebilirler diye ya hadi bir daha yazayim tamam evet edebilirler umarim sizde mutlu olmussundur 😅
Skarakas kız sen ne kadar değişiksin yazmayı bıraktım hala yazıyorsun hemde farklı farklı hesaplardan korktum senden 🤣
fizikcianne siz başkasıyla karıştırdınız galiba. 😂 neyse nasıl mutlu oluyorsanız öyle olsun fizikci anne hanımcım
Skarakas yok “sırf bu yüzden tercih ediyorlar” diyosunuz bu yargıdır. Ben hep mutluyum o yüzden insanların doğum şekline bir şey dememeyi tercih ediyorum 🌝