Hanımlar herkese merhaba.. Allah nasip ederse üçüncü bebeğimi bekliyorum.. 2 normal doğum yaptım üçüncü de Allah nasip ederse normal olsun istiyorum, afedersiniz bazen aynayla bakıyorum öyle kötü bi görünümü var ki yeni evli olduğum zamanlardaki halini arıyorum bazen 🙃🙃yani bebeğim sağlıkla doğduktan sonra vajinal estetik yaptırmayı düşünüyorum fakat hiçbir bilgim yok bilgisi olan memnun olan var mı acaba? Doğumdan ne kadar zaman sonra oluyor iyileşme süreci falan..
Vajinal estetik
myprincessgirl_ işte o yüzden sezeryan 🥲
fizikcianne sirf bu yuzden sezaryen mi tercih edilir bence cok yanlis bir dusunce. Sarkan gogusleriniz icin de belirlediginiz bir dogum sekli var mi mesela ya da olusan catlaklariniz? Vucut illaki degisiyor her cocukta.
Skarakas sizene hanfendi neden bu kadar dert oldu 😨
myprincessgirl_ doğumdan kaynaklımı değişiklikler oldu ki normal doğum şeklini bozmuyor diye biliyorum 🤷🏼♀️
mavisahinn evet özellikle ikinciden sonra daha kötü oldu ☹️
fizikcianne ama sezaryen göbeği denen bi gerçek var maalesef iki doğum şeklide bişeyler bırakıyor
mavisahinn kesi atılabiliyor ya da daha kötüsü yırtılabiliyor. Bazı insanlarda vajina içinde bi genişleme olabiliyor vs vs
myprincessgirl_ öyle bir şey yok ben sezaryenliyim düzenli sporla geçiyor.
Yaprakdokumuseverr maalesef aynen öyle işte bu yüzden çok kötü durumda 😊
Yaprakdokumuseverr aa ne güzel siz dikkat etmişsiniz
Skarakas İnsanlar tercih edebilir bu bir seçenek. Ben mecburi oldum yoksa normal isterdim o ayrı. Ama sezaryen konfordu bence.
myprincessgirl_ oturmayacan kot kot kalkıp sporunu yapacan göbek falan kalmaz 🥳
myprincessgirl_ pendik medipolde yapılıyor ama fiyatını bilmiyorum. Bende düşünmüştüm bi ara normal doğum olmasa bile deformasyon oluyor biliyosunuz. Çocuk düşüncem bitince komple vücudu düzene sokmak lazım 😅 meme dikleştirmeyi devlet hastanesi yapıyo mesela ücretsiz ben sıramı bekliyorum önümde bin küsür kişi varmış 🤓
fizikcianne hadi bakalım inşallah siz kot kot oturmaz bol bol spor yapıp dümdüz karna sahip olursunuz 🥳🥳 hayırlı doğumlar
myprincessgirl_ doğum sonrası o kadar önemli ki iştah çok açık oluyor dikkat etmeyip yüklenirsek o kiloları vermek aşırı zor gerçekten ben üzüntüden falan yiyememiştim üstüne 6.aydan sonra diyetisyene gittim bide spor yaptım dümdüz olmuştu
Yaprakdokumuseverr ayy evet illaki deformeler oluyor.. bende üçüncüden sonra düşünmeyeceğim için bi arayışa girdim hayırlısı bakalım 😊🤚
fizikcianne ben sezeryanlıyım 1 düşük 4 gebelik ten 3. Çocuğumu bekliyoruz ve benimde o şekilde kendimden bile utanıyorum eşim asla görmesin istiyorum bende düşünüyorum ayrıyetten idrar kaçırma bile başladı bende doktor doğumdan sonra yukarı cekerız dedi ama Araştırma yapmadım henüz yapılınca estetik de istıcem
Yaprakdokumuseverr kesinlikle haklısınız ama ben hamılelıkte 18 kilo almıştım 12 kg ı ilk 1 haftada verdim 6 kilom kalmıştı fazlalık tam uzerıne 16 kilo aldım emzırme donemınde 🫣 o kilonun üzerine de hamile kaldım şimdi 28 haftalığım -4 teyım hala hamıle kaldığım kiloya cıkmadım bu gıdısle hamıle kaldığım kiloda doğum yapıcam sanırım ama bu sefer doğumdan sonra çok çok dikkat edıcem mahvettım kendımı ilk oğlumda 12 Kılo akıp 15 vermiştim çok fittim yani bu sefer dediğiniz gibi yapıcam inşallah 👍
fizikcianne ne alaka. Sezaryende de dikiş izi kalıyor. normal doğum en sagliklisi yapabilene..
Vajina bozuluyorsa bunu düzeltmek için operasyonlar da var ayrıca.