Hazal0758 ben tam 40 ta doğum yaptım bi sorun yoksa üzülmeyin vaktini bilir o 🙂 hurma, yürüyüş vs yaptınız mı

Churcill bir sorun yok dedi doktor 1 kg yakın hurma yiyorum uzun zamandır ve çok hareketliyim çok ağırım stres yaptığım için mi gelemiyor bilmiyorum:(

Hazal0758 aslında her yerde 42 ye kadar çok normal deniyor baktığında ama doktorlar ve insanlar habire ne zaman doğacak, doğdu mu, doğuyor mu diye sorduğu icin insanı strese sokuyorlar gereksiz. Ben 39 a yeni girdim 1 haftadır birileri yazıp duruyor doğurdun mu, doğurdun mu diye. Doğunca haber edicem dedim, sıkıldım sorup durulmasında da. Vakti gelince buluşacak bizimle insallah, sonsuza kadar orada kalamaz sonuçta 🙏 içinizi ferah tutun. Sayılı gününüz var kavuşmaya öyle düşünün ☺️

Hazal0758 daha iyi işte canım bebişine içeride iyi bakmışsın ne kadar durursa o kadar iyi insanlar cahil boşver

Hazal0758 oyle sey mi olur bu insanlar bir alem, kendi zamanini bekliyordur bebeginiz. 42. Haftada dogum yapan insanlar var.

Melimelike aynısını yaşıyorum neden hala gelmedi gelsin diyorlar eşimi arıyorlar sürekli, annem memleketten geldi o bekliyor iyice stres oldum sağ salim sağlıklı doğsun inşallah 🥹

Bende 40+2 deyim içerde pek rahat cumaya kadar vaktimiz var doğmazsa doktoruö suni sancı verecek ondanda çok korkuyorum zor olduğunu söylüyorlar bakalım napcaz

Hazal0758 ay ne kadar güzel baktınız bekliyor demekki benim iki oğlumda biri 35 biri 36 tıda geldı şimdi kızımı bekliyoruz sezeryanlıyım inşallah 38 e kadar bekler ❤️ 42 de doğum yapan 2 arkadaşım var birisi normal biri sezeryan oldu yani vaktı geldiğinde gelir inşallah

Bende bugun 39+5 im ne gelen var ne giden ne bir sancı ne bir ağrı. Her gün bugunde doğurmadım diyorum. Doktorda keyfi yerinde diyor ama işte benim de pek bi sabrım kalmadı 41e kadar yolu varmış olmadı suni sancı ama inş kendiliğinden gelir yavrum. İnş bugun doğururum 🙏🏻

Benim de bugün 29 ekimde doğsun çok isterdim ama hiç belirti yok, bir hafta daha bekleyelim gelmezse suni sancı veririm dedi doktor, kendi istediği zaman gelmesini çok isterdim :(

Ozi34 inşallah doğru zamanda sağlıklı bir şekilde doğurup bebeklerimize kavuşuruz 🙏🏻

Hazal0758 aaa neden mutsuzsun annesi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bak benim gibi erken doğuran anneler ne yapsın 33 haftalık doğdu küvözde kaldı üzme kendini ve lütfen dua et sağlıkla gelsin diye son zamanlar aynı bedende oluşunuzun

Keşke 40 I görebilse daha ne isterimki gelişimini vaktini tamamlamış bebek anne karnında Birgün birgündür nasılsa çıkacak neden bu endişe

Anneoluyorumbb çok haklısınız aslında sanırım biraz de çevre baskısından dolayı böyle oluyor 😔 bide kötü bişey mi olacak endişesi var Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeklerimize 💙

Hazal0758 canim saknn ha sakn boyle dusunme. Ben de dusunuyordum snra goyaa duusnmedigimi zannetmisim ve pek takmiyorum ne zaman gelrse gelsin diyordum ama bilincaltimda takiyormusum bayagi, her kontrolde yok sanci fln gelmedi hala, bsy yok vs diodum doktoruma. 41+1 de beebgm susuz kaldigi icin sezryann oldum son dk mecbur. Suni sanci alana kadar hcbi sekilde tek bir agrim sizim olmamsti koca hamilelik boyunca. Yani suyum olsaydi daha da bekleyecekti herhalde oglusum dusun😂😂 o yzden cok samimi soyluyorum sakin dusunme stres yapma kafani mesgul et bsska seylerle. Hangi vaktte hayrliysa o vaktte gelsin hayrla🌼🌼

Hazal0758 geçen hafta 40+2 de doğum yaptım. 40+0 da gitmiştim doktora sancı ağrı vs bişe yoktu biraz daha bekleyip alalım demişti doktor ama 2 gün sonra geldi 🙂 merak etme gelir son günlerin son haftan Allahn izniyle