Hazal0758 canim saknn ha sakn boyle dusunme. Ben de dusunuyordum snra goyaa duusnmedigimi zannetmisim ve pek takmiyorum ne zaman gelrse gelsin diyordum ama bilincaltimda takiyormusum bayagi, her kontrolde yok sanci fln gelmedi hala, bsy yok vs diodum doktoruma. 41+1 de beebgm susuz kaldigi icin sezryann oldum son dk mecbur. Suni sanci alana kadar hcbi sekilde tek bir agrim sizim olmamsti koca hamilelik boyunca. Yani suyum olsaydi daha da bekleyecekti herhalde oglusum dusun😂😂 o yzden cok samimi soyluyorum sakin dusunme stres yapma kafani mesgul et bsska seylerle. Hangi vaktte hayrliysa o vaktte gelsin hayrla🌼🌼

Hazal0758 geçen hafta 40+2 de doğum yaptım. 40+0 da gitmiştim doktora sancı ağrı vs bişe yoktu biraz daha bekleyip alalım demişti doktor ama 2 gün sonra geldi 🙂 merak etme gelir son günlerin son haftan Allahn izniyle

Youngmotherr erken doğum riskinizin sebebi neydi acaba. Bnmde erkn doğum riskim vardı. 36 37 leri görebilsem keske diyordum. Şimdi de 36+3 üm 40 ı bulur mu acaba diyorum 😊

Zeynep_Sedat benim de 39 +4 ve hiç bir belirtim ağrım kasılmam yok. Karnım da çok yukardaymış. İlla aşağı inmesi gerekiyor mu sizin de yukarda mıydı merak ettim 😃

Melek2324 bebeğim kilo almıyordu karın çevresi geriden geliyordu sonradan toparladı 33+5 den beri öyleydi ne hikmetse 38de toparladı

Hazal0758 ilk bebekler geç doğabiliyor herhangi bir sıkıntı yoksa bekleyebilirsiniz İlk bebeğim 41+1 de doğdu Sıkıntı yapmayın Yürüyüş yapmanızı öneririm

Hiç üzülme o geleceği zamanı bilir benim görümcem kısa süreyle iki doğum yaptı ikiside 42 yi geçmişti 😊

Hazal0758 benim Şuan 38+3 bana bile neden hala doğurmadın baskısı yapılıyor boşver yani o yüzden hiç takma bile onun geleceği bi zaman vardır ikiniz için hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin

Ozgebf ben doğuma gittiğim de de karnım yukardaydı hatta bildiğin mideme kadar çıktı 🤭 kaynanam da karnın yukarıda sen doğurmazsın dedi durdu ama Allah işte 🤪