Kubbeyt Zeynp eşimin işi sebebi ile bi köyde görevdeyiz bulunduğumuz yerde hastane var doktor ultrason aleti yok 2 kere başka ile gittik küçüktü o vakit belli olmuyordu şimdi doğuma az kaldı işte eşim de madem bu vakte kadar öğrenmedik doğumda öğrenelim supriz olsun dedi zaten 36. Haftada ist gidicem insaAllah doğuma az kaliyo o arada da öğrenmeyelim supriz olsun dedik sizin cinsiyetler nedir peki
Zeynp Busrahio dünde benim karnım aşırı gergindi sağdan soldan Normal olsa gerek Bel ağrısını hiç demeyin 😔
Miss Zeynp 36 haftaya kadar caliscakmisin işten doğuma gitmişti bi arkadaşım raporuna cikamadan 😂bebiş 36 da gelicem demiş illaki 3 yada 5 günü vardı
Elaylama Zeynp pazartesi günü kendi isteğim ve doktorumun şiddetli önerisiyle 32. izne ayrıldım. 4 şubat gözüküyor doğumum şimdilik. artık oturmak kalkmak zorlaştı ağrılar arttı... 🤨
Evremanne 30+2 deyim doğumuma doktor hep 20 şubat diyor ama bence erken gelecek kızım öyle hissediyorum 🤰🏼 Yatakta rahat dönemiyorum artık yuvarlanıyorum resmen oturduğum yerden destek almadan kalkamıyorum bel ağrılarım ve karın kasık ağrılarım başladı bebeğimin başı aşağıda 24. Haftadan beri plasentada aşağıda progestanı bıraktırmadı doktorum 5. Haftadan beri progestan kullanıyorum 18 aralık da kontrolüm var inşallah bıraktırır beni progestan artık çok zorluyor
Zeynp Evremanne ay o progestan kafa hapı gibi bişi herhalde Sersem ediyor insanı 1 ay kullandım Baş dönmesinden yürüyemiyordum 😂
Beriliko Evremanne kendimi okur gibi oldum bizde 20 şubat görünüyo ama şubatı göremeyebiliriz gibime geliyo benimde 24.haftada döndü ve aşağıda hep baslı yapıyo plesentamızda da ufak bi kanama var yatıyorum sürekli olarak
Zeynp Beriliko ben çok aldım 😔 12 kilo net Bu arAlar doyma hissiyatımı kaybettiğim için kötü besleniyorum Ancak yumurta peynir Sabah kahvaltılarımı ara meyvemi aksatmamaya çalışıyorum
Zeynp reinamm evet aynıyız biz seninle 32 yi bitirdik 33. Haftaya döndük ilk günündeyiz Doktor sistemden giriyor Ama bazı işletmeler raporu yazılı istiyor Sen yine de al bırak işletmeye
Aryamom- GzdeSar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle canım yanlış anlama dün benim doktorum çok korkuttu oyüzden merak ettim 32 haftalık 1700 gr 42’5 cm plesentadan yeterli beslenemiyor erken alabiliriz dedi çok endişeliyim