LinaDuru Bizde 29+6 yız doğumumuz şubatın ilk haftası olacak inşallah. Sezeryan olacağı için benimle aynı zamanlarda olan arkadaslardan biraz erken kavuşmuş olacağız biz 💕 azcık karnım var hamile olduğuma doktorum bile inanamıyor 😁 bebeğim 1600 gram inşallah sağlıkla gelirler
Sulemrahkuzey 071015 Esinerts Busra16 Merve198i88 Denizcntrk Ay ne kadar çok 23 Şubat annesi varmış bence kendimize ayrı bir post açsak olacak yani 🙈🙈
Deletedmom128 Zeynp Zeynp ben de haftaya alacağım inşallah çalışabilir raporu . Çıkmadı çıkmadı dedim 29 dan sonra bi çıktı karnım 😊 pantolonda belli olmuyor ama elbisede felan bayağı belli 😊
Busrahio Zeynp bnmde 32 bitti calisabilir raporu aldim. Ama bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum. Icerden cok baski yapiyor karnima disari dogru ayaklarını kollarini ittiriyor galiba gerinir gibi bu yuzden karnim cok gergin oluyor. Bel agrilarim cok oluyo. Yürürken ve uzun surelu oturup kalktiktan sonra vajinamda baski hissediyorum ara ara da bsy batar gbi hissiyat ve vajinadan bsy cikackms gbi bi his oluyo tuhaf tuhaf seyler. 😂 artk gelsin. Bazen rahat hareket edebilmeyi cok özlüyorum. Bide hamilelikte hastalk olarak cok rahtszligm oldu hala da var.Ilac kullanamiyorm hastalik hastasi oldum bu durum sinirlerimi bozuyor. Agirlastim. Allahim yardimcimiz olsun. 😊
Beriliko Busrahio sizi korkutmak istemem ama baskılar ve elimi ayağını itiyo dediğiniz bebek değilde sancınolalir bence doktorunuzla bi görüşün 2 gebeliğimdede aynısını yaşadığım için biliyorum
Zeynp Busrahio dünde benim karnım aşırı gergindi sağdan soldan Normal olsa gerek Bel ağrısını hiç demeyin 😔
Smye Zeynp benim 5 Mart diyor ama onlar 40 haftadan hesaplıyor bana Şubat ortası gelir gibi geliyor 40 a göre mi Doğum yapacağınızı düşünüyorsunuz 🤔
Miss Zeynp 31+3 uz daha bende 32 de rapor alcam çalışamicam valla 20 ocak 10 şubat gözüküyor doğumum bakalım doktor kontrolde ne diycek ne belirliycez
Berilikom Zeynp 29 hafta 👋 çiişli ve şişman bi şekilde devam dışarı çıkmaya korkuyorum ya bir bastırıyorki benim fırlama buara tekmeler dahada sertleşti💙🧿🙏 birde kolunda ellerde uyuşma yaşayan varmı benim gibi
Beriliko Zeynp amin inşallah şimdi bebekler bile sabırsız erkenden gelmek istiyolar ne varsa dünyada🙄
Berilikom Beriliko ay evet cnm ya uykumda daha çok hissediyorum kızımda böyle değildi biraz sabit kalsın hemen uyuşuyorum şimdi yürüyüşe çıkıyorum ❤️😘
reinamm Zeynp canm bende bugün 32 haftalık oldum. Ama sigırtamı da bugün başlattm. Çalışabilir raporunu doktordan alıp işyerine bildirmek mi gerek
Zeynp reinamm evet aynıyız biz seninle 32 yi bitirdik 33. Haftaya döndük ilk günündeyiz Doktor sistemden giriyor Ama bazı işletmeler raporu yazılı istiyor Sen yine de al bırak işletmeye