Beriliko Evremanne kendimi okur gibi oldum bizde 20 şubat görünüyo ama şubatı göremeyebiliriz gibime geliyo benimde 24.haftada döndü ve aşağıda hep baslı yapıyo plesentamızda da ufak bi kanama var yatıyorum sürekli olarak
Deki Beriliko benim de oyle 24 haftadfan bas asagida serviks kisalandi utrogestan ve yatiyorum o zamandan beri su an 32 haftadayim ama bebek asagida oldugu icin cok baski yapior ins biraz daha dayaniriz
Zeynp Beriliko biz ne hissiyatlı anayız Bende o zamana kadar beklemezmiş gibi hissediyorum 😂 Burda görüyorum hala doğuramadım diye başlık açanları Onlardan olmayalım da 😂😂
Beriliko Zeynp olur muolur ilk kızım 27 de 30 da 32 de gelmeye kalktı nadıl bi içten gelme dediysem 41 de geldi sonra garibim 😂
Berilikom Beriliko ay evet cnm ya uykumda daha çok hissediyorum kızımda böyle değildi biraz sabit kalsın hemen uyuşuyorum şimdi yürüyüşe çıkıyorum ❤️😘
Aryamom- GzdeSar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle canım yanlış anlama dün benim doktorum çok korkuttu oyüzden merak ettim 32 haftalık 1700 gr 42’5 cm plesentadan yeterli beslenemiyor erken alabiliriz dedi çok endişeliyim
Deletedmom411 Karnı ağrıyan var mı 31+6 haftalığım ve 3 saattir karnım ağrıyor :/ bebek hareketinde de azalma var çok hissedemiyorum var mı yaşayan