Anacsevgidolumelek YsmnYsn ayni ben :( ve bebegime zarar veriyor muyumdur acaba diye endiseyle kalkiyorum :(
Selale_bati Dmlaysun benim doktorum daha cok sag tarafa yat demisdi bana zaten ya sag yada sol yatiyoz mecbur
Hafizeipek deletedmom6295 ben 1 haftadır sola da yatsam sağa da yatsam sırt üstü uyanıyorum ya 🤔 sırtım çok ağrıyo ondan mı uyurken dönüyorum acaba 🙄
Deletedmom58 Dmlaysun kastettiğim uyku sırasında sabit sol yatmak. Normalde zaten dediğiniz gibi sürekli yatmak zorlar.
Krm Dmlaysun canim sag sol farketmez hatta yarim yuz ustu bile yatabiliyormussun vucudun sana soyler zaten rahatsizsan o pozisyonda. Tam yuznustu zaten yatamiyorsun istesen bile. Sirt ustu pozisyonda da nefes alamiyorsun. Ben aliskin oldugim pozosyonu degistiremiyorim ve 9 aydir da uyuyamiyorim hadi ilk dort bes ayi gec o zaman istedigin sekil yatiliyor da sonrasi uyku haram. Dogurdugum an tek istedigim istedogom pozisyonda yatmak olacak. Asagidaki link yardimci olur belki. https://www.instagram.com/p/Bqwn7PChWzA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=v9bu2m7zxjp3
Gmzcngi Reyyan1310 nefroloji ne demek canım? İnsallah arkadaşım ya daha yeni geldi başıma ne cıkıcagınıda bilmiyorum calısıyorumda ctesi gününe randevu aldım usg icin🥺 30+3 canım bugün
deletedmom6295 Dmlaysun hiçbirimiz sürekli sola yatamıuoruz ki mümkün değil kötürüm oluyor resmen😀 iki sol bi sağ diye diye sabah oluyor