Gizemtsn Dmlaysun bana doktorum sag ve soluna yatabilirsin dedi yüz üstü yatma dedi ve ben kendim tanık oldum bugün nstye bağladı doktorum yüz üstü yatmıştım on dk sonra bebegin kalp atışları düştü doktorum yan yat dedi yan yatınca düzeldi
Haafiizee Sadece sol tarafa yatabiliyorum artık bacağım çürüdü. Sırt üstü ve sağ taraf rahatsız ediyor.
melkebtt Dmlaysun sırt üstü biraz zorlanıyorum ama sırtım agrinca mecbur kalarak biraz yatabiliyorum bebegin pozisyonuna gore degisiyor bazen saga yatarak rahat ediyorum bazen sola ama genl itibari ile sol daha iyi geliyor gibi
Hsynsedefcbn Dmlaysun ilk başlar hep sol tarafıma yattım enndogrusu o diye belli bi zaman sonra resmen sol tarafım çürüdü bi sağ bi sol yapiyorum sırt üstü çok nadir uyanıyorum uyku halinde o duruma gelmiş oluyorum
Bittersweet Dmlaysun ben artik sola yatamiyprum her yerime agri giriyor mecbur saga yatiyorum gece bazen uyanip doneyim sola diyorum en fazla yarim saat sonra geri saga donuyorum😁 sag kolum elim uyusmus aci icinde uyaniyorum napim
Krasivyy Dmlaysun ben genelde sağa yatıyorum solda rahat edemiyorum ama eşim gece aola döndürüüyor sola yagmak daha iyi
Deryakaya1802 Dmlaysun sola yatmaktan sol tarafım çürüdü 😭 Sol bacağım ağrıyo sağ deniyorum bu ara yine bakıyorum gece acılar içinde yine sola yatmışım bakalım nolcak 🤔